Wat te doen in mei

Nu het langzaam eindelijk beter weer begint te worden komen alle leuke evenementen en festivals weer om de hoek kijken. In mei is er ontzettend veel leuks te doen, waar je misschien nog niks van af wist. Wij hebben onze favoriete evenementen voor de maand mei voor jou op een rijtje gezet!

Elk jaar organiseert Flavourites in november het Flavourites Live event. Maar omdat Flavourites dit jaar 10 jaar bestaat organiseren ze 20 en 21 mei een geweldig groot feest, in het Werkspoorkathedraal in Utrecht.  Het hele weekend kun je lekker shoppen bij de leukste webshops, zijn er verschillende toffe workshops te volgen, is er lekker eten en nog veel meer leuke activiteiten. Er is bijvoorbeeld een rolschaatsdisco en een reuzenrad! Wat wil je nog meer? Voor meer informatie check de website van Flavourites Feest.

Een festival waar Roos en ik elk jaar naar uitkijken. Het geweldige Festival Trek in Nijmegen! Elke editie is altijd een groot succes. Het evenement vind in Nijmegen plaats van 25 t/m zondag 28 mei. Een weekend vol met leuke foodtrucks, lekker eten, goede muziek en een heerlijke sfeer. Bekijk hun Facebook evenement voor meer informatie en de andere locaties van het festival. Trek is namelijk ook in andere steden te vinden, zoals Maastricht, Den Bosch en Eindhoven.

Zo zijn er nog een aantal Foodtruck festivals in mei te vinden. Zo heb je eten op rolletjes van 19 tot  21 mei in Hilversum. En Rollende Keukens van 24 tot 28 mei in Amsterdam. Mei wordt dus een goede maand!

Healing Garden is een intiem 3-daags open air festival van 12 tot 14 mei in Zeewolde. Een heerlijk weekend vol met yoga,- of tai chi sessies, biologisch eten, meditatielessen, rust en veel plezier. Een weekend dat we zeker tussen alle drukte door kunnen gebruiken. Aangezien het festival een geheel weekend is kun je ook blijven kamperen op het terrein, aan het strand. Mocht je geen eigen tent hebben dan is het ook mogelijk om een tipi te huren. Kortom, een super leuk weekend met je vrienden om tot rust te komen!

De Libelle Zomerweek vind plaats van 15 t/m 21 mei  op het Almeerderstrand. Een week vol met gezelligheid, optredens, workshop, shoppen en hopelijk mooi weer. Bekijk hier het gehele programma van de week.

4 thoughts on “Wat te doen in mei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *