5 Awesome Instagram Travel

Instagram

Kun jij net zoals ik uren rond scrollen op Instagram en er maar geen genoeg van krijgen? Dan heb ik hier 5 Instagrammers voor je die je absoluut moet volgen! 

travel instagram

Ik moet absoluut beginnen bij de Instagram accounts van Jay Alvarezz en zijn vriendin Alexis Ren. Los van het feit dat ze een geweldig koppel zijn maken ze samen de mooiste reizen met bijbehorende perfecte foto’s. Het is niet zo zeer dat hun Instagram volledig in het teken staat van reizen maar dat vind ik zelf niet erg. Jay is degene die de meeste reisfoto’s plaatst en maakt ook hele toffe video’s op zijn YouTube kanaal die je absoluut moet bekijken!

collage6

Dan hebben we cupofcouple. Deze Instagram wordt beheerd door Mike Madrid & Gabriel García. Twee bloggende fotografen, maar dat kun je uiteraard zien aan hun Instragram foto’s. Die zijn werkelijk fantastisch! Door dit soort accounts kan ik uren wegdromen naar alle reizen die ik nog wil maken.

travel instagram

Dan een Instagrammer van eigen bodem lily_hashtagby. Lily Tjon is Fashion&Travel blogger die ik al een hele tijd volg. Mocht je nieuwsgierig zijn, hier een linkje naar haar blog. Haar travel foto’s vind ik vooral zo leuk omdat zij er regelmatig op staat waardoor haar feed ook een stuk persoonlijker wordt. Ik zou ook zeker haar blog checken!

collage7

Een ander Instagram die ik met jullie moet delen is Travel.along. De foto’s worden gemaakt door Teta en Mo. Sinds 2008 zijn ze samen druk aan het reizen. Tijdens hun reizen maken ze dan ook heerlijke foto’s, waardoor ik niets liever wil dan een leuke stedentrip boeken zodat ik zelf zulke foto’s kan maken.

collage8

And last but not least.. Het Instagram account van Thib & Capu Travelmehappy. Al hun kleurrijke foto’s worden gemaakt met de iPhone 6s + Fuji X-T10. Thib & Capu. Ze zijn een leuk Frans stelletje die echt de meest geweldige reizen maken! Het is echt mijn droom om samen met mijn vriend zulke mooie reizen te mogen maken. Tot in die tijd kan ik heerlijk wegdromen op hun Instagram account.

Dat waren mijn 5 awesome travel Instagrammers voor vandaag. Binnenkort deel ik weer een lijstje zodat we met ze alle kunnen genieten van prachtige travel foto’s, Heb jij nog Instagram account die ik absoluut moet volgen? Laat het dan weten in de comments! En ondertussen kunnen jullie ons natuurlijk ook op Instagram volgen!

4 thoughts on “5 Awesome Instagram Travel

  1. altijd zo fijn zulke reis accounts! Ze geven me altijd zoveel inspiratie 🙂 Jessy, leuk je berichtje op mijn blog! super leuk dat ik je enthousiast heb gemaakt voor wildkamperen 🙂 🙂 Alvast heel veel plezier op dit avontuurtje 🙂

    1. Ik werd meteen dol enthousiast toen ik jou blog erover las! Dit weekend gaan mijn vriend en ik op de website kijken voor een mooi plekje. Dankjewel en dat komt vast helemaal goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *