Travel: Overnachten bij hotel Credible in Nijmegen

Een weekendje Nijmegen op de planning staan en ben je op zoek naar een hotel? Voor een fijne prijs boek je een kamer bij Hotel Credible, midden in het centrum!

Credible bestaat uit een hotel en restaurant. In dit artikel behandelen wij het hotel, later komt het restaurant aan bod.

Hotel Credible bevindt zich midden in het centrum, binnen no time ben je in de winkelstraten. Daarnaast heb je alle hotspots binnen handbereik én ook voor een fijne wandeling aan de waal zit je goed.  Het hotel bestaat uit 18 kamers, van verschillende groottes. Ga bijvoorbeeld voor de éénpersoonskamer als je op business trip bent. Of ga voor de friends room als je een weekendje Nijmegen gaat doen met vrienden.
Iedere kamer heeft een eigen badkamer én gratis WiFi. Daarnaast biedt Credible ook verhuur van E-bikes en zijn er om de hoek van het hotel verschillende bushaltes te vinden.

De sfeer in zowel het hotel als het restaurant is heel erg relaxt. Mocht je het belangrijk vinden om een thuis gevoel te hebben bij het verblijf in een hotel, dan zit je bij Credible goed op je plek! Het personeel is vriendelijk en denkt, waar nodig, met je mee.

Sleep in-credible S

Dit is een éénpersoonskamer, helemaal geschikt voor bijvoorbeeld een werk trip. De kamer is voorzien van een bed, klein bureau en een tv. Iedere kamer heeft zijn eigen badkamer. Ook heeft iedere kamer gratis WiFi, werken op de hotelkamer kan dus ook prima!

Sleep in-credible M

Deze kamer heeft dezelfde sfeer als de S variant. Het verschil is dat deze kamer twee bedden heeft en dus ook iets groter is.

In-credible family

Deze slaapkamer is geschikt voor 2-3 personen. Dit is een ruime kamer, zowel met z’n tweeën als met z’n drieën heb je voldoende ruimte. Je hebt een eigen badkamer, tv en bureau. En als je geluk hebt ook nog eens een voetbaltafel, in het midden van de ruimte. Daarnaast heb je een fijn uitzicht, midden op het winkelende publiek.

In-credible friends

Hoe ongezellig is het als je met een weekendje weg bent met vrienden en vriendinnen en er één iemand apart moet slapen? Bij Credible is dat niet aan de orde. Zij hebben speciale friends kamers waar drie bedden over de ruimte verdeeld staan en je dus niet hoeft te kiezen wie er apart in een andere kamer hoeft te slapen. Perfect!

Sleep in-credible cosy

Wie houdt er nou niet van een cosy room? Deze kamer is geschikt voor 1-2 personen. Bij deze kamers heb je prachtig uitzicht op de Waalbrug en het Valkhofpark. Daarnaast zegt de naam het al, de inrichting van de kamer is erg cosy.

Hotel Credible heeft een eigen restaurant waar je van ’s ochtends tot ’s avonds terecht kunt voor heerlijk eten en een fijne sfeer. Je kunt hier de hele dag door ontbijten, dus je hoeft niet op zoek naar een andere plek voor het vinden van een lekker ontbijt. Een artikel over het restaurant komt ook nog online, dus stay tuned als je daar benieuwd naar bent!
Voor meer informatie over het hotel verwijzen we je door naar de site van Credible. Wil je graag meteen een kamer boeken? Dat kan via deze link.

5 thoughts on “Travel: Overnachten bij hotel Credible in Nijmegen

  1. Mooie hotelkamers, leuke stijl ook! Vind de eerste, de S kamer, niet zo. Heb het gevoel of ik naar een jongens tienerkamer kijk maar alle andere kamers vind ik wel erg sfeervol. Vooral de Cosy kamer 🙂

    1. Dat kan ik mij voorstellen, persoonlijk zou ik ook liever niet in mijn eentje in een hotel overnachten. Maar voor een business trip kan ik mij voorstellen dat het wel fijn zou kunnen zijn. De Cosy kamer is inderdaad ook mijn favoriet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *