5X Airbnb Boedapest

Airbnb, you love it or hate it. And I love it! Sinds ik 4 jaar geleden mijn eerste overnachting had via Airbnb ben ik helemaal overtuigd! Daarom delen wij vandaag met jou 5 prachtige Airbnb’s in Boedapest.

Al een hele tijd spookt het in mijn hoofd om een bezoekje te brengen aan Boedapest. Zelf ben ik fan van Airbnb en ga ik bijna nooit meer op zoek naar hotels. Een Airbnb vind ik persoonlijk veel leuker omdat je echt in een huis zit van iemand. Dat geeft je toch een ander gevoel dan een hotel. Daarnaast spreek je meestal ook de bewoners van de ruimte die altijd open staan voor een gezellig praatje, of je tips willen geven over de buurt. Van alle appartementen vermeld ik niet de precieze prijs. Het ligt natuurlijk aan de maand waarin je gaat. De prijzen die ik erbij heb gezet zijn een indicatie.

AIRBNB Boedapest

Als eerst hebben we het appartement in Lipótváros. Voor ongeveer €60 per nacht kun je met twee personen in dit prachtige appartement verblijven. Beneden heb je een ruime woonkamer. Zodra je de trap op loopt kom je bij een tweede zitgedeelte uit, met daarbij de slaapkamer. Het appartement is stylish en clean ingericht, met vooral erg veel licht. Love it!

AIRBNB Boedapest

Dan een schattige appartementje in Erzsébetváros – District VII. Het is misschien niet erg groot maar voor twee personen is het prima te doen. Check het Pinterest bed links op de foto! #goals. Hier overnacht je voor ongeveer €67 per nacht voor twee personen. In dit appartement vind je een schattig keukentje, werktafel en prachtige badkamer. Ook vind je overal erg veel mooie items, zoals een gouden wijnkar.

AIRBNB Boedapest

Het volgende appartement is ook te vinden in Erzsébetváros – District VII. Dit appartement is anders qua stijl dan de vorige twee. Dat vind ik hier juist zo leuk aan! In dit appartement heb je een geweldige grote open keuken met een prachtig mozaïek vloer. Aan de keuken zit de woonkamer met de trap naar de slaapkamer. Vanuit de slaapkamer kun je uitkijken op de woonkamer en keuken. Erg tof! In dit appartement verblijf je met twee personen voor ongeveer €59 per nacht. Dit is dan ook het goedkoopste verblijf van de 5.

AIRBNB Boedapest

Dan gaan we meteen door naar de duurste van de 5. Wil je wat meer luxe? Bekijk dan absoluut dit appartement. Nogmaals te vinden in Erzsébetváros – District VII. Hier verblijf je voor ongeveer €110 per nacht. Het appartement heeft een moderne inrichting met grote open ruimtes. Er zijn twee slaapkamers en er is ook een iMac aanwezig om op te kunnen werken. Ideaal!


AIRBNB Boedapest

Mijn favoriet heb ik voor het laatst bewaard, in Lipótváros. Het is een prachtig appartement met overal mooie details. Ik ben dol op het grote raam, de witte bakstenen muren en de oude schuifdeur naar de slaapkamer. Ik zou zeker even een kijkje nemen bij deze AirBnB. Ook al is het alleen voor de foto’s. Er is namelijk zoveel meer moois te zien van deze kamer! Voor dit appartement betaal je met twee personen ongeveer €80 per nacht.

Zijn jullie al eens in Boedapest geweest? Of heeft een van jullie al eens overnacht via Airbnb? Laat het ons weten!

7 thoughts on “5X Airbnb Boedapest

  1. Boedapest is echt een super mooie stad. Grote aanrader. Zelf heb ik nog nooit in een airbnb verbleven, maar dit klinkt wel allemaal heel goed. Ziet er ook erg leuk uit allemaal.

    1. Het ligt ook heel erg aan waarvoor je kiest. Zo heb ik een paar keer in een kamer van iemand geslapen maar kan je ook een geheel appartement huren. Net wat jij zelf prettig vind en wat jou budget is 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *