Hotspot Utrecht: Sector 3

Sector 3

Bonbons, macarons, chocolade muffins, warme broodjes… Loopt het water je al in de mond? Bij sector 3 in Utrecht kun je terecht voor al dit heerlijks!

Sector 3

Sector 3

Sector 3 is te vinden in de Twijnstraat, een hele gezellige straat met allerlei kleine winkeltjes en eettentjes. Door het kleine pand valt Sector 3 niet heel erg op, maar één blik naar binnen is al genoeg om alle aandacht op zich te nemen. Bij binnenkomst in de lichte, lange ruimte loop je al direct tegen de stellages met chocolaatjes en bonbons en de toren met macarons aan.

Sector 3

Sector 3

Sector 3

Sector 3

Ben je op zoek naar iets lekkers om mee te nemen naar huis, of verwacht je die dag bezoek? Dan ben je hier op te goede plek! Er is keuze uit een ruim assortiment van de heerlijkste bonbons, macarons of je kiest voor een zakje chocolaatjes.

Sector 3

De macarons zijn verkrijgbaar in 20 verschillende smaken. Ze worden gemaakt door de Amsterdamse patisserie Tout. Je hoeft niet perse een heel doosje mee te nemen, je kunt er ook voor kiezen om er ééntje te kopen.

Sector 3

Naast al die zoetigheden kun je er ook terecht voor een lekker broodje of verse jus. Kies je eigen broodsoort en vervolgens welk beleg je erop wilt. Er is keuze uit vleessoorten als carpaccio en salami, vissoorten als zalm en tonijn of een broodje vega met bijvoorbeeld avocado of brie. De broodjes hebben allemaal een hele fijne prijs. Achter in de winkel is genoeg ruimte, met uitzicht, om lekker van jouw broodje of sapje te genieten. 
Sector 3

Op zoek naar een leuke plek om een lekker broodje te eten? Of ben je op zoek naar lekkere bonbons of macarons om cadeau te doen? Neem dan zeker eventjes een kijkje bij Sector 3. Ze zijn te vinden op Twijnstraat 7, in Utrecht. Elke dag zijn ze geopend van 8 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds.

8 thoughts on “Hotspot Utrecht: Sector 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *