Picknicken in Nijmegen met Sid en Liv

In Nijmegen zijn meer dan genoeg leuke plekken om heerlijk te picknicken. Mocht je nou geen zin hebben om zelf een mand mee te nemen.. Sid en Liv biedt kant-en-klare picknickmanden aan die je zo mee kunt nemen naar het park! Wat die leuke plekken zijn en wat er in de mand van Sid en Liv zit? Dat lees je in dit artikel!

Sid & Liv

Sid & Liv

Sid & Liv picknickmand

Al eerder schreven wij over de uitgebreide high tea vanΒ Sid en Liv. Ze zijn te vinden midden in het centrum van Nijmegen en bieden naast een high tea dus ook heerlijke picknickmanden aan. Voor €16,50 p.p. kun je een picknickmand reserveren. Bij de reservering kun je verschillende wensen doorgeven, zodat het echt een picknickmand naar jouw smaak is. Doordat Sid en Liv midden in het centrum zit kun je de picknickmand goed meenemen naar jouw favoriete plekje.

Wat zit er in de picknickmand?

Het soort sapje, koffie/thee en soort broodje kun je zelf kiezen. Wij gingen voor een thermoskan met thee en een bessensapje. We kregen beiden twee belegde boterhammen, wij kozen voor zalm en een soort zuivelspread. Daarbij kregen we nog beiden een salade Γ©n een scone. De scones van Sid en Liv staan tot nu toe op nummer 1 bij mij, dus dat was een hele goede afsluiter van de picknick!

Sid en Liv

Sid en Liv

Onze favoriete plek voor een picknick?

In Nijmegen zijn verschillende leuke parken waar je terecht kunt voor een goede picknick. Denk bijvoorbeeld aan het Goffertpark of het Thiemepark, in Bottendaal. Absolute favoriet is het Kronenburgerpark.. Dit park zit aan de rand van het centrum, ook perfect dus om na een dagje winkelen te gaan zitten. Met mooi weer is het vrij vol in het park, maar er is altijd wel ergens een plekje te vinden in het gras, of aan het water.

Sid en Liv

Hopelijk heb jij genoeg inspiratie voor een heerlijk middagje picknicken in Nijmegen. Mocht je de picknickmand van Sid en Liv ook uit willen proberen? Vergeet dan niet van tevoren even te reserveren.

4 thoughts on “Picknicken in Nijmegen met Sid en Liv

  1. Ahh dit is zo leuk bedacht! Niet van tevoren al dat gedoe met wie maakt wat en wat maken we dan en bla bla bla, gewoon een kant-en-klaar mandje! Superleuk!

  2. Oehh dat ziet er echt heerlijk uit! Eigenlijk vind ik het wel leuk om altijd zelf iets te koken voor een picknick, maar ik kan me voorstellen dat dit soms toch wel erg makkelijk kan zijn πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *