Jessy’s life in pictures #1

Roos laat jullie wekelijks zien wat ze allemaal voor gezonds en lekkers eet. Jessy is niet zo’n foodie als Roos, daarom houdt zij vanaf nu een keer in de twee weken een fotodagboek bij met wat zij allemaal meemaakt! Enjoy!

Photodiary

Voor mijn verjaardag ging ik samen met mijn vriend pottenbakken in Utrecht. Zo leuk! | 13 januari was ik jarig, de versiering bleef nog lang in huis. Daar was Archie wel blij mee | Van mama kreeg ik o.a. het boek Capture your Style. Echt een heel leuk boek als je veel bezig bent met Instagram.

Photodiary

Voor mijn verjaardag trakteerde ik cupcakes op kantoor. Gelukkig vielen ze erg goed in de smaak. | Dit is onze oppas kat Sayang op zijn vaste plekje. Hij is echt een schatje en stiekem kan ik hem niet meer missen | Daarnaast hebben wij kleine Archie bij zijn favoriete plekje in Utrecht: Lush! Ik maakte een foto voor mijn vriend, als subtiele valentijnscadeau hint.

Woensdag gingen mijn vriend en ik wandelen op het strand in Blijburg | Ik kocht een prachtig bloemen pakket voor op een kantoor in de Snorfabriek | Ik mag dan wel 22 zijn geworden.. Naar de kinderboerderij gaan is nog steeds een uitje!

Donderdag kwam oma langs om naar ons appartementje te kijken en bracht ze bloemen mee.| Mijn vriend kocht die week het boek ‘Koffiekenner word je zo’. | Hier zie je Sayang in de mand van Archie, hij zit er vaker in dan Archie.

Mijn verjaardagstaart was zo groot en machtig dat ik nog wat over had. Yeey! | Ook was ik nog aan het nagenieten van mijn verjaardag. Ik heb echt een fantastische verjaardag met het beste cadeau ooit; Archie!| Helaas moet er ook weer hard gewerkt worden. Archie zit altijd trouw op mijn schoot terwijl ik werk.

Ook in week 5 moest ik weer hard aan het werk. Tijdens lange treinreizen werk ik ook altijd door. | Ik bleef nog even in de taart sfeer en haalde mijn favoriete taart bij de Albert Heijn. | Ook kocht ik voor mezelf een verjaardagscadeau. Samen met een vriendin ga ik 3 april naar het concert van Ed Sheeran!

Donderdag had ik een gesprek bij Vrouw.nl voor mijn werk als video-editor.  Erg gaaf om het gebouw van binnen te bekijken. | Ook zag ik in Amsterdam Sloterdijk super veel leuke hotspots zoals Bret. | Vrijdag heb ik de hele dag vanuit huis gewerkt samen met Archie en mijn vriend.

Door de drukte heen moest er ook flink gepoetst worden. | Tijdens het poetsen luister ik altijd naar de soundtrack van 500 days of summer. | Ook kocht ik tijdens het schoonmaken door een nieuw bosje bloemen voor op de drankkar.

Zaterdag had ik samen met mijn vriend een Latte Art workshop in Amersfoort van de Koffieboot. Binnenkort hier meer over! | Dit was het eindresultaat van mijn vriend. Erg trots! Die van mij waren niet eens foto-waardig haha.

Dit was de eerste photodiary van 2017! Voortaan komt er dus om de woensdag een dagboek van mij online. Wat is het leukste dat jij afgelopen week hebt gedaan?

9 thoughts on “Jessy’s life in pictures #1

 1. Wat een overheerlijke taartachtige dairy Jes! Ik ben zoooo blij dat we naar Ed gaan, Hahah! Geef je even een gil als je de volgende keer op Sloterdijk bent, dan kunnen we misschien wel even wat drinken bij Bret! Liefs!

  1. Jaaaaa, januari betekent altijd veel taart! ;D
   Ik heb er ook zoveel zin in! Nooit verwacht dat wij kaartjes konden scoren. Yeey!
   Oh no dat wist ik helemaal niet! Ik ben vaker van plan om die kant op te komen dus dan laat ik het jou zeker weten <3

 2. Wat super leuk om dit te lezen en te zien! En wat doe je veel leuke dingen met je vriend, super goed om dit soort dingen samen te doen. Ik blijf terugkomen hiervoor hoor! 🙂 Fijn weekend meiden. Liefs, Merel

  1. Wat een mooi compliment Merel, erg lief<3 Wij werken beide erg veel waardoor we het soms een beetje vergeten. Daarom is het extra belangrijk om tijd vrij te maken voor leuke dingen 🙂 Jij ook een fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *