Travel: Wat neem je mee op een citytrip?

Wie houdt er nou niet van een fijne citytrip? Het is een goede manier om een stad beter te leren kennen. Het enige nadeel is dat je niet te veel mee kunt nemen.. Lees: extra kilo’s op je rug! Wij geven je een aantal tips voor échte musthaves voor in jouw rugzak.

  1. Fjällräven – 2. Fujifilm Instax Camera mini 8 – 3. Petite Passport London – Rosebud Lipbalsem – Marvis Mint tandpasta – UBS opladerParaplu –  Dopper 

De eerste echte musthave voor een citytrip is een ruime rugzak! Mocht je willen shoppen, dan moet dit immers ook mee terug kunnen. Herschel en Fjällräven hebben hele fijne (en mooie!) rugzakken in hun assortiment.
Bedenk vooraf wat voor jou cruciaal is om mee te nemen, zodat je niet al te veel met je mee tilt. Een aantal standaard items, die voor iedereen wellicht handig zijn, kunnen natuurlijk niet ontbreken. Denk aan een flesje water, je mobiel met oplader, portemonnee en paraplu.

Om je reisje én de mooie stad vast te leggen is het handig om een camera bij je te hebben. Persoonlijke favoriet is een Polaroid camera. Daarnaast is een mobiel altijd handig voor mooie snapshots tussendoor. Een andere (spiegelreflex)camera voldoet natuurlijk ook prima. Een leuke tip is om deze foto’s uit te printen voor in je zelfgemaakte travel journal.

Vergeet van te voren ook niet in kaart te brengen welke hotspots je niet mag missen! Dit kun je bijvoorbeeld doen door onze hotspot index te bekijken. Of koop een leuke reisgids, waar alle hotspots en leuke activiteiten in staan, zoals die van Petite Passport. Erg handig en fijn voor onderweg. Je hoeft dan niet steeds met je mobiel bezig te zijn, en je data op te maken.. Dat zou natuurlijk zonde zijn van je shopping money! 

8 thoughts on “Travel: Wat neem je mee op een citytrip?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *