Jessy’s life in pictures #9

Oh jongens, ik hou de tijd niet meer bij. We zijn alweer bij Jessy’s life in pictures nummer 9 en vandaag is alweer de laatste dag van mei. Juni staat voor mij in het teken van ontzettend veel afspraken en super veel leuke opdrachten. Ook heb ik een familieweekend en andere leuke uitjes. Ik kan niet wachten!

Maandag begon ik de werkweek goed, met mijn favoriete kop thee in mijn favoriete mok.  Kijk dan hoe leuk! | Daarna weer druk aan de edit . Ik ben de afgelopen tijd bezig geweest met zoveel leuke video’s. | Ook moest er een paar keer thuis gefilmd worden. Lekker relaxt werken zo.

Om te vieren dat mijn vriend een nieuw contract heeft gingen we lekker uiteten bij Beers&Barrels in Utrecht. | Ze hebben daar zulke lekkere frietjes! | Daarna even afkoelen aan het water. Zoals jullie ook wel hebben gemerkt was het de afgelopen tijd ontzettend warm. Eindelijk een beetje zomer!

Door het warme weer kon ik lekker de deur open zetten, tijdens het werken aan verschillende video’s. Anders werd het binnen zo benauwd. | Dit was ook de laatste week dat Sayang bij ons in huis woonde. Hierna gaat hij lekker terug naar zijn baasje. | Ook kwam mijn vlogcamera binnen, die ik ga gebruiken voor werk. Heel spannend maar ook erg leuk.

Deze week kocht Tim ook zijn nieuwe auto, waar hij ontzettend trots op is. | Ik besloot ook iets voor mezelf te kopen. Een prachtige tijdschriften rek van Sissy Boy. Verschil moet er wezen. | Ook kon ik eindelijk weer mijn favoriete zomerkleding aan, zoals deze broek. Hij zit ook nog eens erg lekker!

En eindelijk was het dan zover. Het grote Flavourites Feest! Ik heb hier echt maanden op gewacht. | En jongens, wat was het een geweldig weekend. Ik heb er intens van genoten! | Mijn vriend en ik mochten het allemaal vastleggen op film.  Wij zijn erg blij met het resultaat, al zeg ik het zelf.

Die zondag ging ik heel last minute een paar uur aan het werk bij de fotobus. In de fotobus kun je verschillende leuke foto’s maken. Ik vind het zo’n tof concept! En de eigenaresse van het de fotobus/caravan is ook zo lief! | Tussen het werken door moesten wij natuurlijk ook even een foto maken.

Nog even snel een foto van de caravan. Kijk dan hoe leuk! | Ook kon je er tijdens het feest rolschaatsen aantrekken en meedoen aan de rollerskate disco. Ontzettend gaaf! Helaas heb ik er geen tijd voor gehad, anders had ik het zeker geprobeerd. | In de avond tijdens het afbouwen kwamen mijn vriend en ik nog even langs met deze geweldige roze taart. Flavourites bestaat namelijk 10 jaar en dat moet natuurlijk gefilmd worden met taart.

Daarna begon weer een nieuwe werkweek vol met drukke afspraken. | Zo gingen een vriendin en ik langs het tijdschrift Happinez voor een leuk gesprek. | En wat hebben ze daar mooie ruimtes zeg! Erg inspirerend en vooral heel fijn licht om goed te kunnen werken.

Na onze afspraak zijn we nog even de stad ingegaan om lekkere bananenpannenkoeken bij Teds te eten. Echt zo lekker! | Tussendoor ook even langs Urban Outfitters om de perfecte verjaardagskaart te scoren. | En natuurlijk moesten we langs de arcadehall in Utrecht. Ook Romy is helemaal verslaafd.

Vervolgens nog even langs Stach voor de laatste boodschapjes. | Die avond aten we gezellig in de gezamenlijke tuin pizza op onze kleedjes. Ik ben helemaal niet dol op warm weer omdat ik er zo sloom van wordt. Dit keer kon ik het wel waarderen. | Daarna hebben we de hele avond series en films lopen kijken. Even relaxen na alle drukke dagen.

Die dag erop heb ik niet veel gedaan. Ik voelde me niet zo goed en het was natuurlijk ook ontzettend heet. Helaas heb ik veel op bed moeten liggen. | Ik ben toch eventjes uit bed gekropen voor frisse lucht en ben ik op het balkon gaan zitten. Daar trof ik mijn vriend aan die nieuwe koffie aan het uitproberen was haha. | En naast ons lag Archie, lekker te genieten van de zon.

Vrijdag gaven een vriendin en ik alweer onze tweede workshop. Doordat het zo warm was zijn we naar buiten verhuisd. Binnen in de fabriek was het echt niet te doen! Met tropische temperaturen hebben we de hele middag buiten getekend. Misschien niet de meest ideale omstandigheden. Maar het was wel ontzettend gezellig. | Na de workshop zijn we dan ook met ze alle gaan afkoelen aan het water. Archie kon het zeker waarderen!

Wat hebben jullie gedaan tijdens de warme dagen? Kunnen jullie ervan genieten, of zijn jullie net zoals ik ook zo sloom tijdens dit weer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *