Jessy’s life in pictures #8

De eerste weken van de maand mei stond in het teken van veel leuke afspraken en uitjes. De langere dagen en het betere weer maakten deze weken nóg beter!

In de eerste week kwam de hond van de baas voor het eerst op werk. Kijk dan hoe lief! | Tijdens het reizen probeer ik steeds vaker in de trein te werken. Iets wat ik echt moet leren. | Vervolgens had mijn bus ontzettend veel vertraging waardoor ik net zo goed op het station kon eten. Volgende keer moet ik echt iets gezonders kiezen.

Dus begon ik de volgende dag maar met druiven op kantoor. | En voor de rest van de dag was ik druk aan het werk om zoveel mogelijk video’s af te krijgen. | Daardoor verdiende ik in de avond wat van mijn favoriete ijs. Yummy!

Ook Archie was die dag ontzettend druk in de weer. Hij had namelijk opnames voor een kinderserie. Kijk dan hoe cute! | Die avond was hij dan ook bek af. Lekker slapen in het grote bed.

Woensdag ging ik even Utrecht in opzoek naar het perfecte verjaardagscadeau. Helaas niet geslaagd.. | Toen ik thuis kwam stonden er 50 repen voor de deur! Allemaal voor het goede doel! | De rest van de dag hebben Archie en ik lekker rustig aan gedaan. Ik voelde me niet super fit en dan moet ik van mezelf altijd goed naar mijn lichaam luisteren.

Donderdag ochtend waren Tim en ik beiden vrij. Dan gaan we altijd samen uitgebreid ontbijten. Hier zie je een foto waarbij we met ze drie op de oven wachten haha. | Voor een spoedopdracht moest ik toch even de deur uit. Maar op zo’n mooie locatie vind ik dat totaal niet erg!| En lekker knuffelen met de kantoorhond. Ook niet verkeerd.

Ik was laat thuis en nog steeds niet helemaal fit. Vriendlief had sushi voor ons besteld. Yes! | Tegenwoordig draag ik ook steeds vaker pins. Deze van vriendinnetje Romy vind ik zo tof! | De rest van de avond hebben we op het balkon gewerkt aan onze moestuintjes. Onze favoriete bezigheid!

Zaterdag moest ik vroeg opstaan voor een drukke dag. Sayang bleef nog maar even op het kussen liggen. | Dat weekend was namelijk het Snorfestival in Utrecht. En er moest nog hartstikke veel gebeuren! | Ook zien we overal in Utrecht het leuke Flavourites Feest bord. Aankomend weekend is het zover en ik kan niet wachten!

Zondag haalde ik Romy van het station op. Wat een drukte was het met al die voetbal supporters. | Het was ontzettend druk op het Snor Festival en we hebben ontzettend hard gewerkt en veel lieve mensen gesproken. Het was een top dag! | Die dag stonden we met ons kraampje waarbij mensen een portretje van zichzelf konden bestellen. Dat viel ontzettend goed in de smaak!

Ook hebben wij ons er ontzettend goed vermaakt. Wij kunnen niet wachten op de volgende editie! | Die avond hebben we lekker lang gewandeld en rustig aan gedaan. | Ook de hond van mijn mama, lieve Snoopy, kwam voor die week bij ons logeren. Extra veel gezelligheid!

Tussen alle stations door haalde ik de nieuwe Glamour. Ik moet echt vaker tijdschriften gaan lezen. Er is zoveel leuks! | Tussendoor ook even mijn favoriete muffin op aarde halen. Vanille met nutella. Zo goed! | Los van het lezen van tijdschriften ben ik ook weer begonnen met het lezen van boeken. Ik heb er nog een hoop liggen.

Vorige week zat ik vrij vaak met weinig man op kantoor, of zelfs even alleen. Misschien een beetje saai maar ik heb wel goed door kunnen werken. | En dan thuis komen met deze schatjes maakt het extra leuk. Lekker veel knuffels. | Op de woensdag nam ik wat donuts mee naar kantoor. Ik mis het soms om tussendoor wat te kunnen snoepen.

Donderdag ochtend was het lekker rustig. Wakker worden met Archie en veel knuffelen. | Zo ontving ik ook deze tekening van een deelnemer van de workshop, van een paar weken terug. Zo leuk om te zien! | En heb ik het huis goed opgeruimd. Je ziet het misschien niet goed op de foto’s, maar het is een stuk netter!

Zo heb ik de camera van mijn vriend uitgeprobeerd, aangezien ik binnenkort vlogs moet gaan maken voor een opdrachtgever. Wel even wennen hoor! | Tussendoor ben ik ook geslaagd voor een cadeautje, yes! | Vrijdag ochtend ben ik een paar uur wezen filmen. Daarvoor moeten we altijd lekker veel verbouwen.

Daarna ben ik met een vriend nog de stad in gegaan. Natuurlijk moest ik veel mijn Nutella muffin halen. | Zo kwam ik in de stad deze unicorn lamp tegen. Hoe leuk! | En na een lange dag was ik doodmoe thuis. Zo ook de kat wilde graag een lekker dutje doen.

Wel wilde ik die avond nog wat leuks doen. Maar het regende zo hard waardoor ik niet goed wist wat. | Toen besloot mijn vriend om naar de nieuwe gamehal te gaan in Utrecht. Beste idee ooit! | Een plek waar ik zeker vaker ga komen. Ik ben nu al verslaafd aan alle spelletjes en de tickets die ik kan winnen.

Zaterdag sprak ik gezellig af met Roos in Nijmegen. Wij hebben heerlijk bij Down Town gegeten. | Daarna door naar het avondeten met heerlijke sushi. Alvast voor moederdag. | Voor de rest van die avond heb ik hard gewerkt aan verschillende montages die nog af moesten worden gemaakt.

De zondag was niet zo bijzonder. Tim moest vroeg op voor zijn werk en Archie en ik bleven met onze slaapkoppies wat langer liggen. | Die dag had ik veel, maar dan ook heel veel koffie nodig! | Tussen al het werk door even naar buiten om met Archie te spelen. Het was namelijk super lekker weer!

One thought on “Jessy’s life in pictures #8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *