Jessy’s life in pictures #5

Het is weer woensdag en dat betekent een nieuwe Jessy’s life in pictures! De tijd gaat zo ontzettend snel. We zitten alweer in de vierde maand van 2017! 

Ik besloot om de maandag goed te beginnen, met twee heerlijke repen van Tony. | Die dag hadden we weer een jarige op kantoor.. Tijd voor wat lekkers! | Ze trakteerde ons op macarons én op een heerlijke red velvet cake van Hema. Yummy.

Ik was die week naast werk ontzettend druk bezig met leuke projecten. Zo was ik ook vaak te vinden in de Snorfabriek. | Samen met een vriendin heb ik een eigen bedrijfje opgericht: Peonia Studio. | Een van onze eerste opdrachten was het ontwerpen van deze schattige kaartjes. Wij zijn erg blij met het resultaat 🙂

Donderdag nam ik eindelijk de tijd om weer eens te ontbijten. Het niet ontbijten is echt een slechte gewoonte van mij geworden. | Het hebben van huisdieren is leuk, maar zo slecht voor je planten! | Toch kon ik kleine Archie voor straf niet thuis laten, dus mocht hij mee op pannenkoeken date in Amsterdam.

Donderdag brachten wij Archie naar mijn mama zodat ze op hem kon passen. Mijn vriend en ik gingen dat weekend namelijk naar Mallorca voor werk. | De laatste tijd heb ik helaas veel last van paniek en angst aanvallen. Ze zijn zelf zo heftig dat ik uiteindelijk niet mee ging op reis, omdat ik het gewoon niet durfde. Daar was ik best wel van slag van. | Gelukkig kwamen het hele weekend lang lieve vrienden en vriendinnen over de vloer om mij gezelschap te houden.

Zo werd ik dat weekend ook meegenomen naar Creative Live. Een super leuk creatief event in Utrecht. | Check deze geweldige discoballen!  | Zoiets wil ik ook super graag in huis hebben. Maar ze zijn helaas erg duur.

Tijdens het evenement nam ik dit foldertje mee. Lief vriendinnetje Romy staat er namelijk in met haar eigen ontwerp. | Tijdens het evenement volgde ik verschillende lezingen. Heel interessant. | De rest van de avond heb ik lekker op de bank gezeten met veel tijdschriften en boeken.

En natuurlijk heb ik lekker veel met de kitty kunnen knuffelen van het weekend. | Maar er moest ook gewerkt worden. Zo pakte ik alle spullen in die ik wilde meenemen naar mijn eigen kantoor. Jawel, mijn eigen kantoor! | Toen mijn vriend terug kwam uit Mallorca had hij dit voor mij meegenomen. Zo lief!

Maandag had ik nog een dagje vrij. Dat kon ik zeker goed gebruiken. | Ik heb heerlijk in het zonnetje door de buurt gefietst. Maarssen is in de lente echt prachtig. | Tussendoor moest er natuurlijk ook een beetje gewerkt worden.

Dinsdag begon het werkleven weer. Op werk kon ik wel genieten van een prachtige bloesemboom. | In de avond gingen mijn vriend en ik het kantoor indelen met behulp van prachtige papieren knipsels haha. | Woensdag was alweer mijn laatste kantoordag die week, wel erg alleen helaas. Maar ook wel lekker om zo alleen en rustig te kunnen werken.

Ook donderdag was het heerlijk weer. Ik moest ontzettend veel doen en werken, maar daar dacht Archie anders over. | Hij bleef maar piepen en piepen, uiteindelijk heb ik de helft van de dag in de tuin gelegen omdat meneer dat zo nodig wilde.  | Die avond gingen we nog even de stad in voor de laatste kantoor spulletjes.

Daar ging ik dan, op de fiets naar mijn nieuwe werkplek. | Mijn werkplek is in de Snorfabriek in Utrecht. Een hele inspirerende en gezellige plek. Ik ben er zo blij mee! | Na een dag hard werken gingen we met ze alle lekker bij de Ikea eten.

Vriendinnetje Romy bleef dat weekend bij ons slapen. Die vrijdagavond heeft vooral vriendlief Tim veel voor ons in elkaar gezet. | Hierdoor konden we op de zaterdag lekker aan de slag met het inrichten van de ruimte.

Romy maakte tussen al het werken door deze super leuke tekeningen van ons twee. Heel blij mee! | Natuurlijk moet er tussen al het harde werken door ook even geluncht worden in de Snorfabriek. | Dit is dan het eindresultaat van onze muur. Heel erg trots op!

Ook op zondag hebben we er met ze drieën nog hard gewerkt. Het is zo fijn om een eigen ruimte te hebben. | Ook de kast met al onze spullen staan er. Ik vind deze kast echt ontzettend mooi! Thuis heb ik ‘m ook in het zwart. | Voor de rest hebben wij op de zondag genoten van de markt die in de Snorfabriek stond. Zoveel gezelligheid en een hoop leuke mensen.

Dat was de maand maart alweer. April is nog maar net begonnen maar er staat nu alweer super veel op de planning. Binnenkort kun je dus een hoop nieuwe foto’s verwachten!

5 thoughts on “Jessy’s life in pictures #5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *