Jessy’s life in pictures #7

Jessy laat je zien wat zij in de laatste twee weken van april heeft gedaan. Dit keer erg veel afspraken buiten de deur, te veel ongezond eten en een erg spannende maar leuke workshop!  Kijk je mee?

Ik begon de week rustig met een film op de bank. Minions maken mij altijd zo vrolijk! | Zo ook het kopen van nieuwe spulletjes voor in huis. Deze twee flesjes staan nu in onze glazen kast. Ik heb er meteen een paar gekocht, om cadeau te doen. | Ook dit kleedje in de Snorfabriek vind ik zo leuk! Archie past er goed bij 🙂

Ik had het die week ontzettend druk. Zo druk dat ik bijna de tijd niet nam om te eten of om te koken. Heel veel bezoekjes aan de Mcdonalds waren het die week. Dat heb ik lichamelijk wel geweten, dus voor nu is het alleen maar gezond voor mij! | Ook had ik veel afspraken buiten de deur in verschillende leuke tentjes. | Hierdoor moest ik ook veel reizen waardoor ik wat te lezen had gehaald voor onderweg.

Ik liep snel de Primark in voor een nieuwe pyjama en kwam deze roze schoenen tegen. Ik weet niet zo goed wat ik er van vind, maar stiekem wil ik ze hebben. | Elke avond wanneer ik thuis kom staat Archie trouw op mij te wachten. | Tim had die avond al het materiaal in huis gehaald om onze Parijs collage af te maken. Yeey!

De volgende dag was het weer zover. Een hele hoop afspraken en veel ongezonds tussendoor.  | Natuurlijk werd er hier en daar ook hard gewerkt, tussen het snoepen door. | En in de avond flink gechillt op bed.

De volgende dag kon ik lekker thuis werken en wandelen met Archie. | De rest van de dag waren het vooral veel deadlines en lijstjes afwerken. | Daarvan stond er veel montage op de planning. Ik heb het gelukkig bijna af!

Die dag daarna moest ik ook weer hard aan het werk. Ik maakte een wat uitgebreider ontbijt voor mezelf, helaas niet zo gezond. Ik vond mijn pannenkoekjes bij TEDS zo lekker dat ik ze heb nagemaakt. Met heel veel Nutella dus! | De rest van de dag ben ik erg veel gaan poetsen en opruimen. | Met een net resultaat. Zo blij mee!

Daarna was het weer koffie bijschenken en verder met alle deadlines. | Ik vind het heerlijk om aan de eettafel te werken met alle polaroids naast mij. Zo veel leuke herinneringen aan een muur :)| Ook die avond nam ik weer niet de tijd om te koken. Alleen haalde ik dit keer een salade bij de AH en geen McDonald’s. Vooruitgang!

Vervolgens weer een dag op kantoor. Waarvan ik regelmatig alleen zat. Saai, maar zo kan ik wel goed doorwerken. | Ik had namelijk nog ontzettend veel montage werk die ik wel op tijd af wilde krijgen. | Want de dag daarna zou ik druk bezig zijn met de illustratie workshop. Zo spannend!

Vrijdag 28 april gaven Romy en ik namelijk onze eerste workshop in de Snorfabriek. Zo spannend! | We hadden alles netjes op tijd klaar gelegd, zodat we nog even konden bijkomen en bijkletsen. | Iedereen was netjes op tijd en de ruimte zat meteen super vol! Zo tof om te zien. Het was een ontzettend leuke middag .

De dag daarna ben ik meteen de foto’s gaan bewerken van de workshop. Nog steeds zo trots! | Die dag gingen we ook langs mijn oom en tante in Haarlem. Een plek waar ik zeker vaker heen wil. | Daarna lekker met Archie wandelen.

Het was zoveel mooier weer dan verwacht. Dat betekent lekker met z’n alle naar het strand. | Dat betekent ook, frietjes eten! | En aan het einde van de dag doodmoe op de bank ploffen.

Zoals ik al vaker zeg, de tijd vliegt voorbij! We zitten alweer in de eerste week van mei. Een nieuwe frisse start. Hopelijk eentje waarbij ik het wat rustiger heb en ook gezonder kan/ga eten. Ik kan in ieder geval niet wachten op wat deze nieuwe maand mij gaat brengen!

3 thoughts on “Jessy’s life in pictures #7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *