Jessy’s life in pictures #4

Tijd voor een nieuwe Jessy’s life in pictures! Ik had weer twee hele drukke maar ontzettend leuke weken op de planning staan waar ik veel foto’s voor jullie heb gemaakt. Deze photodiary staat in het teken van vooral erg veel Archie foto’s. Maarja, Archie is dan ook zo schattig!

Op maandag was het voor de verandering weer tijd voor taart! | Ik werkte die dag iets langer door maar het was nog steeds licht toen ik naar huis ging. Ontzettend fijn. | Ik moest namelijk op tijd thuis zijn, want die avond had ik een Skype meeting voor een leuk project.

Ik ben zo iemand die te lui is om eten te maken voor werk. Daarom haal ik veel te vaak iets in de kantine. Maar een omelet is dan zeker niet verkeerd.| Ook werd die dag dit pakketje bezorgd met een te schattige auto voor baby’s. Heel cute.| Daarna weer lekker naar huis om in de avond eens flink op te ruimen. Ik ben zo blij met de woning waar we nu bijna een half jaar in wonen. Wat gaat de tijd snel!

Toen was het alweer woensdag en werkte ik op de heenweg naar werk alvast in de trein. Ik kan mijn 3 kwartier in de trein goed gebruiken. | Deze bank op werk vind ik echt zo mooi! Het is dat we al een bank hebben in huis, anders ging ik naar zoiets opzoek. | Ook hadden we weer lekkere paaseitjes op werk. Ik eet veel te veel chocola tijdens werk.

Donderdag ochtend ging ik naar de KvK om mijn bedrijf te registreren. Eindelijk gedaan naar meer dan 3 jaar!| Dit is hoe ik thuis werk. Archie is 24/7 bij me in de buurt. Zo lief | Die avond waren wij allebei te moe om te koken. Pizza it is!

Vrijdag ochtend moesten we namelijk vroeg op. Tim en ik zijn op 10 maart 3 jaar samen. Speciaal daarvoor gingen we met z’n alle een weekend naar Parijs! | Natuurlijk moesten we een foto van Archie bij de Eiffeltoren. Dit is echt mijn favoriete foto van Archie ever!| Die avond lagen we rond 11 uur op bed. We waren zo ontzettend moe aangezien we al vanaf 4 wakker waren.

Wij hadden het geluk dat het ontzettend mooi weer was in Parijs. Zo hebben we bijna de hele dag rondom Montmartre gezeten. | Archie moest flink wat lopen, metro in metro uit. Daar werdt hij natuurlijk hartstikke moe van. | Zo moe dat we hem op een gegeven moment moesten dragen. Dat vond hij helemaal prima, een eigen chauffeur.

Zondag middag vertrokken we weer naar huis. Voor ons vertrek gingen we nog langs Shakespear and Comany. Een geweldige boekenwinkel die er echt prachtig uitziet!

Zo kocht ik daar twee boeken en kreeg ik er een van Tim, zo lief! | Naast de boekenwinkel zit ook hun lunchcafé, daar hebben we nog even buiten in de zon gezeten met thee en koffie.

Maandag begon de werkweek weer. Om in de Franse sferen te blijven ontbeet ik met een croissantje. | Gevolgd met groentesoep in de middag. | Een oud stagiaire heeft deze collage voor werk gemaakt. Ik vind het echt zo mooi!

Dinsdag avond heb ik gewerkt aan een leuk project die ik samen met Romy doe voor het Kattencafé Balthazar | Woensdag ochtend nam ik weer nieuwe eitjes mee voor op kantoor. | Die avond moesten Tim en ik wat cadeautjes inpakken. Donderdag was het namelijk Archie zijn verjaardag!

Die donderdag ben ik extra lang met Archie gaan wandelen. Ik denk wel meer dan een uur. | Toen ben ik snel nog wat boodschappen gaan doen voor het avond eten. Toen kreeg ik bij de AH zomaar gratis rozen mee! | Ik maakte een ovenschotel als avond eten. Moet ik echt vaker doen. Zo snel en lekker 🙂

Die avond hadden we Archie zijn bday party vol met cadeautjes en gezelligheid. |Natuurlijk kreeg hij ook zijn eigen taart. En nee, het is geen chocola. Het is een speciale hondentaart. | Daarna heeft hij de hele avond in zijn nieuwe ballenbak gespeeld.

Later op de avond kwam Romy gezellig langs en bleef ze slapen. Ik vind het altijd zo leuk als ik haar weer zie naar een lange tijd!| Tim oefende weer op zijn Latte Art, hij kan het zoveel beter dan dat ik het kan. | Archie was helemaal uitgespeeld en eindige op ons schoot met een hoopje confetti.

Vrijdag ochtend brachten Romy en ik een bezoekje aan de Snorfabriek. | Daar hebben wij de hele ochtend met Archie gewerkt. | Ook zijn we naar een eventuele werkruimte gaan kijken. Wat zouden wij graag wekelijks in de Snorfabriek werken!

Ook maakte Romy nog een nieuwe profiel foto van mij. Ik vind de kleuren zo leuk! | En aten we lekkere merengues uit Parijs. | Natuurlijk moest model Archie ook op de foto.

Zaterdag heb ik de gehele dag thuis gewerkt aan verschillende opdrachten. | Met tussendoor de laatste merengue die over was | In de avond ging ik naar Nijmegen om met Roos een hapje te eten bij Credible. Altijd gezellig om lieve Roos weer te zien.

Zondag was bij ons thuis de grote schoonmaakdag. | Heerlijk alles in pyjama poetsen voor de lente. | Ook de verjaardag slingers werden helaas eraf gehaald.

Tussendoor gingen we snel naar de Ikea voor een nieuwe kast. Zoals je ziet werd het uiteindelijk meer dan een kast. | Hierdoor kon ik alles lekker weer opnieuw opruimen. | Maar, uiteindelijk werd ook de nieuwe kast in elkaar gezet.

Zo, dat was photodiary #3 met weer ontzettend veel foto’s. In de nieuwe photodiary kun je foto’s verwachten vanuit o.a. Mallorca! Voor de rest weet ik nog niet zo goed wat er op de planning staat. Ik laat mij verassen 🙂

6 thoughts on “Jessy’s life in pictures #4

  1. Oh wow wat een taart zeg! En volgens mij heb je echt een tof huis. Ohh wat is Archie toch cute, superleuk met die roze/wite achtergrond én nog gefeliciteerd natuurlijk. Jouw profielfoto is ook leuk! 🙂 Kortom, leuk overzicht haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *