Jessy’s life in pictures #3

Het is woensdag en dat betekent weer een Jessy’s life in pictures. Maart is voor mij een drukke maand, dus jullie kunnen nog meer foto’s verwachten. Ik ben deze maand veel aan het werk en ben ik ook in Parijs en Mallorca te vinden. Voor nu laat ik jullie een aantal foto’s zien van de laatste weken van februari. Enjoy!

De week begon zoals gewoonlijk op kantoor in Almere. Sinds kort draag ik een computerbril, aangezien ik 10 uur achter elkaar achter mijn laptop zit. | Want het werk als video editor betekent voor 50% van je tijd achter je laptop zitten. | Ik was die avond zo laat thuis dat ik geen zin meer had om te koken. Pizza it is!

Wanneer ik te vroeg ben voor de trein ga ik altijd naar leuke boekjes en tijdschriften kijken. Zo koop ik altijd weer iets wat ik stiekem niet nodig heb, zoals dit boekje. | Oh ja en tijdschriften, die koop ik ook echt veel te veel. | Eenmaal thuis had Tim prachtige bloemen meegenomen.  Yeey!

Donderdag kwam een vriendinnetje uit Groningen langs om gezellig bij te kletsen. Bij de Bakkerswinkel hadden we een Lunch arrangement besteld. | Daarna nog even de stad in. & Other Stories is zo leuk! | Nog even een selfie voor haar lange terugreis naar Groningen.

Maar voor haar terugreis aten we nog snel super lekkere muffins op het station. | Eenmaal terug naar huis speelde ik weer eens Pokémon. Zo lang geleden! | Ik wil ook meer gaan lezen. Ik begin bij deze drie boeken.

Wij wonen nu bijna een half jaar in Maarssen. Toch ontdekken wij nog elke week nieuwe wandelroutes, erg leuk! | Die avond gingen we ook een nieuw foto rek plaatsen aan de muur. Dit is de oude. | Op de derde foto zie je het nieuwe rek. Veel groter, dus meer ruimte voor foto’s!

Vrijdag hadden Tim en ik allebei een dagje vrij. Ik wilde hard gaan werken maar bij Ziggo was er een storing. Toen maar naar de plantenwinkel. | Wij kochten een paar hangplaten voor in de woonkamer. | De storing duurde langer dan verwacht dus ik kon de hele dag niks doen. Dan maar naar de Harry Potter Expo!

Na de Expo gingen we door naar The Malt Vault. Een nieuwe whiskybar in Utrecht. | Die avond deed ik het een beetje rustig aan, aangezien ik mij niet goed voelde. Ik keek de docu A Family Affair. | Archie lag gezellig naast mij te slapen. Zo lief!

Het hele weekend deed ik rustig aan. Ik begon de dag met simpele pannenkoekjes. | Wanneer de kat op het balkon is vind hij het nooit leuk als Archie zijn plekje inpikt haha. | Van de grote bos bloemen was er niet veel meer over. Dus maakte ik maar een kleiner boeketje.

Maandag op kantoor aten we brownie taart! Zo lekker. Helaas ging er weer een collega weg. Nooit leuk..| Ook ontving ik eindelijk mijn luchtbevochtiger voor in huis. Niet zo’n mooi apparaat maar de planten houden het zo hopelijk langer vol. | Ik ben zo blij dat het huis steeds meer af wordt. Zo ook onze foto muur!

Dinsdag en woensdag was ik helaas ziek. Tim maakte heel lief een ontbijtje voor mij maar ik kon niet veel eten. | Tussendoor probeerde ik toch wat dingen voor werk te doen. Archie zit dan altijd trouw bij mij. | Als avondeten wat falafel. Meer dan genoeg voor de dag.

Vrijdag voelde ik mij gelukkig iets beter en maar goed ook. Ik had die dag veel afspraken staan. Ik probeerde de Colorista washout. | Ik had ander resultaat verwacht om eerlijk te zijn. Gelukkig was je het er snel uit! |Ook bestelde ik een taart voor de verjaardag van kleine Archie. Iedereen lacht mij erom uit.. Heel begrijpelijk!

In een staart valt het al mee met de kleur. | Snel sprongen Archie en ik de trein in voor een dag vol afspraken. | Tijdens mijn eerste afspraak zag ik deze lamp. Zo leuk!

Ik ging naar Amsterdam voor een afspraak bij Kees de Boekhouder. Mocht je een fijne boekhouder zoeken, dan is Kees de Boekhouder een dikke aanrader! |Daarna ging ik door naar Haarlem om een video te maken voor Nais Products. Tijdens de video maakte ze een kussen voor Archie. Zo lief! | Kijk eens naar haar kantoor. Hier wordt je toch vrolijk van?!

Zaterdag stond in het teken van werken werken werken, aan een druk bureau. | Ik monteerde meteen de video. Kijk hoe schattig haar twee mopshondjes zijn! | Eindelijk kwam Divide van Ed Sheeran binnen. Zo blij met mijn plaat!

Ik besloot even een lange wandeling te maken met Archie. Zo fijn om te zien dat het steeds meer lente wordt. | De wandeling duurde iets langer dan gepland. Archie liep weg en ik heb een uur achter hem aangerend. Eenmaal thuis wist hij dat hij goed fout zat en gedroeg hij zich een uur lang heel zielig.  | Bij de Gathershop in Amsterdam kocht ik deze schattige teksten voor aan de muur.

Op zondag deden we het lekker rustig aan. Lunchen bij Bagels&Beans in Utrecht. | Even later haalde ik weer een Nutella muffin. Zo lekker! | Vanaf 3 uur ging ik weer aan het werk. Deze schattige pins en sticker kreeg ik mee naar huis van Nais Products. Kijk hoe cute!

6 thoughts on “Jessy’s life in pictures #3

  1. Yum, het lunch arrangement van De Bakkerswinkel ziet er lekker uit <3. Dat wil ik ook weleens bestellen daar! Jaaa, liefde voor &Other Stories! En wat ziet het er tof uit, die hangplanten. Love it!

  2. Gelukkig voel je je weer beter! Ik zit hier serieus echt met trek naar mijn beeldscherm te staren nu ik al dat lekkere eten voorbij zie komen. Die lunch, bagel, pizza en pannenkoekjes… Aaah hou op haha! Ik vind trouwens al die schilderijtjes erg leuk aan de muur! 🙂

    1. Ik ben dan ook hartstikke dol op eten! Misschien iets teveel, haha. In werkelijkheid is de muur veel groter en hangt er nog veel meer moois! Ik ben de muur nog steeds aan het uitbreiden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *