Jessy’s life in pictures #2

Roos laat jullie maandelijks zien wat ze allemaal voor gezonds en lekkers eet. Vandaar dat ik nu eens in de twee weken een fotodagboek bij hou. Hier deel ik alles wat ik allemaal meemaak en beleef als een video editor. Veel plezier! 

In mijn tweede life in pictures was ik vooral veel aan het werk als video editor. Hartstikke leuk natuurlijk! Links zie je een geweldige pug kruik, die ik van een lieve vriendin kreeg voor mijn verjaardag. | Maandag, dinsdag, woensdag ben ik altijd aan het werk in Almere. | Helaas was dit de laatste week van een lieve collega. Ze bracht deze prachtige taart mee!

Zo stonden er ook prachtige roze op kantoor, die helaas niet meer zo mooi zijn. | Doordat wij altijd zo laat thuis zijn hadden wij even geen zin om te koken. Pizza it is! | En onze favoriete serie Arrow.

De week ging ontzettend snel. Zo was het alweer donderdag en filmden mijn vriend en ik een dagje in de Snorfabriek. | Wij filmden een video voor Flavourites. Het wordt zo leuk!

Vrijdag was ik een dagje in Nijmegen om vriendin Romy eindelijk weer te zien. In de ochtend ging ik ontbijten bij Tati. | Sommige van jullie hebben al sneeuw gezien. Ik krijg niet meer dan dit 🙁 | Ook ging ik even langs mijn oma. Zie hier een mini Jessy.

Deze week logeerde kleine Archie bij mijn mama en oma. Eindelijk kon ik hem dan ophalen! Zo hadden Romy en ik een hele leuke afspraak bij kattencafebalthazar. | Doordat er nog geen katten zijn mocht Archie een speciaal bezoekje brengen aan het kattencafé. Zo leuk!

Daarna gingen we gezellig de stad in om winkeltjes te bekijken. | Natuurlijk moest ik ook een bezoekje brengen aan mijn favoriete hotspot Credible. Wat heb ik het gemist! | We hebben er heerlijk kunnen lunchen en bijkletsen.

Zoals je ziet heb ik van die dag veel foto’s. Het was dan ook zo’n leuke dag! Nijmegen krijgt binnenkort een Yoghurt Barn. Hier gaat Roos zeker een bezoekje aan brengen. | Even poseren bij een leuke hotspot in Nijmegen, Subba. | Eenmaal thuis was Archie helemaal uitgeteld en ik ook. Lekker slapen dus!

Vrijdag werd ik dan eindelijk wakker met sneeuw! | Maar helaas moest ik die dag flink aan het werk waardoor ik niet veel buiten was. | Nu ik een nieuwe laptop heb moet ik ook een aantal nieuw beschermhoezen. Deze kwamen zaterdag binnen van Ebay.

Zondag was een rustige dag. We konden uitslapen en heerlijke croissantjes maken. | Gelukkig had het die avond weer gesneeuwd dus konden we een stuk wandelen. | Tim oefent nog met zijn Latte Art. Hij beheerst het al een stuk beter dan dat ik doe haha.

Toen was het alweer maandag. Ik ruimde in de avond het huis een beetje op. Telkens weet ik niet wat ik met dit hoekje aanmoet. | Net zoals de dieren speeltjes. Ze doen er helemaal niks mee! | Later in de avond konden mijn vriend en ik eindelijk weer onze favoriete serie kijken. Walking Dead!

Dinsdag uit werk viel het mij pas op dat het nog redelijk licht was. Zo fijn! | Die avond haalde ik nog snel een valentijnscadeau aangezien wij er nooit veel mee doen. Maar kipnuggets in een hartjes doos moest ik gewoon halen! | Ook woensdag op werk was het weer lekker ongezond. Spekjes en Tony it is.

Donderdag zag ik een vriendinnetje uit Rotterdam weer die bleef slapen. Overdag aten we lekkere burgers bij Meneer Smakers. | Die avond had ik echt geen zin om te koken dus bestelde we veel te veel Indian Food. | Die avond keken we nog een documentaire met wat gezonde snacks.

Ze bleef gezellig slapen waardoor we die ochtend chocolade croissantjes maakten. | Daarna sprak ik met Roos af in Utrecht. Zo gezellig! | Ze trakteerde mij op een lunch bij Anne&Max in Utrecht. Hier moet ik zeker vaker naartoe.

Vervolgens gingen wij naar mijn huis om een video te filmen. | Die avond kwamen wat middelbare school vriendinnen bij mij thuis sushi eten. | En natuurlijk ging veel aandacht naar kleine Archie. Roos moest natuurlijk een polaroid foto van hem maken.

11 thoughts on “Jessy’s life in pictures #2

 1. Wat een gezellige dairy Jes!
  Ik blijf het zo leuk vinden dat jullie ook samen klussen doen, schattig! En zo je koffie kunnen serveren dt doe ik jullie niet na hoor, haha!

  1. Dankjewel lieve Fleur <3
   Ik vind het ook altijd zo leuk als ik samen met Tim kan filmen. Leer elke keer weer wat bij van hem.
   Helaas kan ik mijn koffie nog niet zo mooi serveren. Ook iets wat ik nog van Tim kan leren ;p

 2. Wat een prachtige foto’s en wat heb jij een toffe stijl! Je hoed is zo gaaf, net als je outfit op de foto waarop je weinig sneeuw hebt (volg je het nog?). Nu even over iets anders: Archie is zo lief, en wat een leuke naam ook! Echt leuk om dit zo te lezen. Malou x

  1. Ah wat lief. Dankjewel Malou!
   Ik ben ook super blij met mijn jas (C&A) en schoenen (River Island). Mocht je nieuwsgierig zijn ;p
   Maar ik ben het meest gelukkig met kleine Archie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *