Hotspot Utrecht: Teds

All day brunch bij het stijlvolle en populaire Teds in Utrecht. Van pancakes met héél veel Nutella tot bad-ass pulled chicken en curly fries. Nieuwsgierig naar deze hotspot? Wij brachten een bezoekje!

Interieur

Teds in Utrecht is van buiten niet heel bijzonder, van binnen des te meer. Bij binnenkomst zijn er verschillende ruimtes, met een geweldige en erg stijlvolle inrichting. De meubels, het mooie behang en de leuke schilderijen maken het plaatje compleet. Het geheel van de inrichting zorgt ervoor dat je toffe Instagram foto’s kunt maken. Ook heel belangrijk!
Je kunt ervoor kiezen om op de begaande grond of in de kelder te zitten. Wij kozen ervoor om in de kelder plaats te nemen, aangezien het boven vol was.

De eigenaresse van Teds Amsterdam komt oorspronkelijk uit de buurt van Utrecht. Nadat het in Amsterdam een succes werd wilde ze graag nog een Teds openen, in Utrecht. En het resultaat mag er zeker wezen!

De menukaart

Bij Teds kun je niet alleen terecht voor ontbijt, je kunt er ook heerlijk brunchen, lunchen of borrelen. Denk voor de lunch bijvoorbeeld aan een salade van spinazie en geitenkaas, bad-ass pulled chicken of een naked veggie burger. Er staan verschillende cocktails en wijnen op de kaart, die je natuurlijk heerlijk kunt drinken met wat borrelhapjes erbij. Teds is open tot 5 uur, waardoor die borrel helaas niet heel lang kan duren.

Ik bestelde heerlijke bananen pannenkoekjes met Nutella (€7,50), héél veel Nutella! Mijn vriend nam de Triple Omega (€9,00). Toast met gepocheerde eieren, avocado en zalm.  Ons drinken kregen we al vrij snel na binnenkomst.. Het eten duurde helaas wat langer, zo’n 50 minuten. Teds is een populaire hotspot waardoor het vaak druk is en het dus ook voor kan komen dat je wat langer op je eten moet wachten. Gelukkig was ons eten echt heerlijk en dus zeker het wachten waard!

Teds vind je aan de Lichte Gaard 8 in Utrecht.  Wil je meer informatie? Neem dan zeker een kijkje op hun Facebook. Teds is elke dag geopend van 9:00 – 17:00.  Mocht je dus in Utrecht of Amsterdam zijn, breng dan zeker een bezoekje aan deze hotspot en probeer absoluut de heerlijke bananen pannenkoeken!

Prijs: €
Bediening: 6,5
Eten: 8
Sfeer: 7

One thought on “Hotspot Utrecht: Teds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *