Hotspot Utrecht: STACH Food

Als wij samen in Utrecht zijn moeten wij altijd een bezoekje brengen aan STACH. Is het niet voor iets lekkers om mee naar huis te nemen, dan is het wel voor een lekker kopje thee. 

Filialen

STACH heeft in Utrecht alleen al 3 filialen maar is te vinden in meerdere steden. Bij binnenkomst wordt je warm begroet door het personeel en overwhelmed door alle heerlijke producten. Doordat het er zoveel zijn is het bij STACH altijd aardig vol aan producten, wat de hotspot een gezellige indruk geeft. In elk hoekje vind je wel een lekker product wat je nieuwsgierig maakt.

Waarvoor kun je bij STACH terecht?

STACH Food is een must go wanneer je opzoek bent naar heerlijke healthy snacks, gezonde juices en andere lekkere zoete hapjes. Roos is meer de gezonde foodie van ons twee, maar ik kan mij hier ook zeker vermaken! Er is namelijk ook een ruime keuze uit lekkere koekjes, cakejes en macarons. Yummy! O ja, vergeet ook de heerlijke repen niet op de rechter foto, verkrijgbaar in allerlei smaken!

Wij bezochten het filiaal aan de Twijnstraat, waar we een kopje thee en Chai tea latte dronken. Er zijn een aantal zitplaatsen aanwezig. Dit zijn er echter niet veel, daardoor is het niet zo druk en kun je rustig bijkletsen. Bij STACH kun je alles mee nemen naar huis, zo kun je er ook terecht voor huisgemaakte kant-en-klaar maaltijden, zoals soep en salades. Ik probeerde laatste een soepje, ontzettend lekker!

Benieuwd naar STACH? In Utrecht vind je de STACH Food Store aan de Choorstraat 42. De Deli aan de Twijnstraat 1 en Grocery Store aan de Biltstraat 59.

Prijs: €€
Sfeer: 8,5
Eten: 8,5
Bediening: 8

2 thoughts on “Hotspot Utrecht: STACH Food

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *