Hotspot Utrecht: Meneer Smakers

Meneer Smakers

Vandaag is het dan zover, ik deel met jullie mijn absoluut number #1 burgerbar van heel Nederland. Nee, van heel de wereld! Zijn jullie er klaar voor? Lees dan snel verder.
Meneer Smakers

Meneer Smakers

Meneer Smakers, een hotspot waar ik de afgelopen twee jaar regelmatig te vinden ben. Waarom? De burgers zijn goddelijk! Samen met hun zelfgemaakte frietjes is het absoluut mijn favoriete eten op heel de wereld. Ik verkies een burger van Meneer Smakers zelfs boven chocolade. Dan weet je dat het serieus is. Goed, terug naar de hotspot.

Ze hebben inmiddels drie vestigingen in Utrecht en een eigen foodtruck. De foto’s voor dit artikel zijn gemaakt in hun vestiging aan de Twijnstraat 62, tevens de grootste locatie. Meneer Smakers heeft een typische inrichting die in elke vestiging hetzelfde is, maar toch ook weer niet. Er hangt een fijne huiskamer sfeer, waar je gezellig met je vrienden kan bijkletsen onder het genot van de lekkerste hamburgers.

Meneer Smakers

Meneer Smakers

Meneer Smakers

Meneer Smakers serveert gastronomische burgers gemaakt van ambachtelijk gedraaid vlees en belegd met de meest verse ingrediënten. Je kunt er niet alleen terecht voor burgers. Ze hebben dus ook heerlijke zelfgemaakte frietjes en sinds kort broodjes voor de lunch.

Het enige ‘nadeel’ aan Meneer Smakers is dat de andere twee vestigingen vrij klein zijn. Doordat ze zo populair zijn is het al gauw vol, waardoor de kans groot is dat er geen plek meer is. Zelf vind ik dat geen probleem. Je kunt namelijk ook prima een bestelling plaatsen en lekker in het park gaan eten, dit doe ik zelf regelmatig.

Meneer Smakers

Meneer Smakers

Zelf neem ik altijd de Meneer Smakers. Een klassieke 100% runderburger met gegrilde paprika, aubergine, oude kaas snippers & geheime Smakerssaus, naar familierecept. Oh zo lekker! Natuurlijk kun je uit nog veel meer burgers kiezen. Van een kipburger tot een vegetarische geitenkaasburger. Ze hebben zelfs een super schattige mini kinderburger.

Meneer Smakers

Meneer Smakers

Meneer Smakers bereidt ambachtelijke burgers van eigen gedraaid vlees en de meest verse ingrediënten van het land. Het vlees is afkomstig van vrije-uitloopkoeien. Geen overvolle stallen, een paar keer per week geborsteld worden en zelfs Jazzmuziek zorgen er voor dat de koeien nooit gestrest zijn.

Voor de frietjes wordt door het seizoen heen de beste aardappelen geselecteerd. De aardappelen worden dagelijks per ton geleverd en vervolgens in eigen keuken met de hand tot friet gesneden. Er wordt gekozen om ze niet te schillen, de vitamines en de smaak zitten immers in de schil.

Meneer Smakers

Locaties:

  • Oudegracht 116
  • Twijnstraat 62
  • Nobelstraat 143

Prijs: €

Bediening: 7

Eten: 9

Sfeer: 7

Kort samengevat: Ben je in Utrecht en heb je zin in een lekkere lunch of avondeten? Bezoek dan zeker Meneer Smakers op mijn aanraden. Ik beloof het, je wordt zeker niet teleurgesteld. Volg Meneer Smakers op Facebook om op de hoogte te blijven van al de maand specials.

7 thoughts on “Hotspot Utrecht: Meneer Smakers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *