Hotspot Nijmegen: Yoghurt Barn (+ WINACTIE)

Sinds een aantal weken is de Yoghurt Barn ook in Nijmegen te vinden. Lees verder voor meer informatie over deze hotspot én maak kans op 2x een Barn Breakfast!

Yoghurt Barn

Yoghurt Barn

Locatie

De Yoghurt Barn vind je in één van de mooiste straatjes van Nijmegen, de Lange Hezelstraat. Als je in Nijmegen bent is deze straat een echte aanrader om te bezoeken, aangezien er allemaal unieke winkeltjes te vinden zijn. En als je er dan toch bent, kun je meteen langs de Yoghurt Barn!
Het pand waar de Yoghurt Barn zich in bevindt is een groot en licht pand. Er zijn verschillende tafeltjes waar je plaats kunt nemen, maar ook heerlijke banken. De inrichting is heel sfeervol en huiselijk, de perfecte plek om een ochtend of middag door te brengen.

Yoghurt Barn

Yoghurt Barn

Yoghurt

De Yoghurt Barn mag dan wel een keten zijn, ten opzichte van andere ketens weten zij zich nog steeds te onderscheiden. Ze hebben yoghurt specials die al door hen zijn samengesteld, zoals favoriet Brownie Bango en de Tony’s special.. Maar het is ook mogelijk om jouw eigen yoghurt samen te stellen. Net zoals bij een frozen yoghurt kun je jouw eigen soort yoghurt kiezen, bijvoorbeeld kokos-, geiten-, of magere yoghurt. Daarbij kies je dan een aantal heerlijke toppings!

Yoghurt Barn

Yoghurt Barn

Yoghurt Barn

Yoghurt Barn

Maar er is meer..

Je kunt hier niet alleen terecht voor yoghurt.. De Yoghurt Barn staat vooral bekend om haar fantastische high tea. Daarbij krijg je verschillende soorten yoghurt, onbeperkt thee, broodjes, sapjes, brownies en gezonde gebakjes van Sharp Sharp, voor €17,50. Of ga voor een brunch of picknick! Daarnaast kun je ook kiezen voor Barn Breakfast, die bestaat uit één medium yoghurt special, croissantje/oerbrood en thee/koffie. Vanaf 12.00 is er de Barn Lunch, met één medium yoghurt, bananenbrood/oerbrood en een biosapje.

Als je geen arrangement wilt bestellen is er ook nog keuze uit verschillende Acaï barn bowls, Hot barn oats, smoothies of heerlijke gebakjes van Sharp Sharp.

WIN! 2 x een Barn Breakfast bij de Yoghurt Barn in Nijmegen

Wij mogen namens de Yoghurt Barn en blogger Milou één persoon blij maken met 2 keer een Barn Breakfast! Een Barn Breakfast bestaat uit één medium yoghurt special, oerbrood of een croissant en thee of koffie. Deze prijs is specifiek te besteden bij de Yoghurt Barn in Nijmegen. Wat moet je doen om kans te maken?

  • Like Wanderhabit op Facebook 
  • Like het bericht over deze winactie op onze Facebookpagina
  • Vertel ons in de comments, onder dit artikel of op Facebook, waarom jij kans wilt maken op deze prijs!

Je hebt tot zondag 2 april 21:00 om mee te doen aan deze winactie. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van ons. Succes! 

Yoghurt Barn

4 thoughts on “Hotspot Nijmegen: Yoghurt Barn (+ WINACTIE)

  1. Yesss eindelijk een Yoghurt barn in de buurt! Ik zou heel graag mijn zus hier mee naar toe nemen. Ze heeft een pittige tijd met een prematuur kindje. Zij mag dus wel wat verwennerij gebruiken!

  2. Wat leuk dat jullie dit mogen weggeven! En wat is het mooi geworden daar, ik ben er nog niet geweest.. Shame on me. Het is natuurlijk niet helemaal eerlijk als ik meedoe, ik mag al wekelijks van de heerlijke yoghurt genieten in mijn barn 🙂 Deze laat ik daarom aan me voorbij gaan

  3. Oh wauw het ziet er echt super uit!! Ik gun iemand anders deze prijs omdat het voor mij niet echt naast de deur is. 😉 Ik wacht gewoon geduldig tot ze eindelijk naar Groningen komen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *