Hotspot Nijmegen: The Little Cupcake Shop

Tussen de grote winkelketens, midden op plein 44, vind je één van de schattigste winkeltjes van Nijmegen.. The Little Cupcake Shop!

The Little Cupcake Shop

The Little Cupcake Shop

Naast de Primark, echt midden op plein 44, vind je The Little Cupcake Shop. Zoals de naam al doet vermoeden is het een klein winkeltje waar je terecht kunt voor cupcakes en taarten. Als je in de etalage kijkt vallen de schattige en zoete details je meteen op. Bij binnenkomst loop je tegen de bar aan, die doorloopt tot aan het einde van de winkel. Rechts aan de bar vind je de vitrine met cupcakes en staan verschillende taarten tentoongesteld.

The Little Cupcake Shop

The Little Cupcake Shop

The Little Cupcake Shop wordt gerund door Amy en Berry. Dagelijks zorgen zij ervoor dat er verse en homemade cupcakes op je staan te wachten. Je kunt ervoor kiezen om je cupcake in de winkel op te eten, onder het genot van een kopje koffie of thee.. Of je neemt je cupcake(s) mee naar huis.

Dagelijks zijn er in de winkel 8 verschillende soorten cupcakes verkrijgbaar. Denk hierbij aan varianten met Snickers, Twix, Oreo, Red Velvet of chocola en caramel. Dit is maar een kleine greep uit het assortiment. Mocht je een bepaalde smaak graag willen, voor bijvoorbeeld een verjaardag, dan is het ook mogelijk om cupcakes te bestellen. Het is dan wel de bedoeling dat je minimaal 6 maxi cupcakes besteld. Per maxi cupcake betaal je €2,- en voor een doosje van 6 betaal je €10,-.

The Little Cupcake Shop

The Little Cupcake Shop

Niet alleen worden er dagelijks verse cupcakes gemaakt, er is ook een heerlijk aanbod aan taarten. Denk hierbij aan double-chocolate cake, oreo, red velvet en lemon-raspberry. Je hebt al een prachtige taart vanaf €19,50. Maar dat is niet alles.. Ze hebben ook een aantal koekjes in het assortiment. Grote cookies, precies zoals ze horen te zijn! Met bijvoorbeeld chocolate chips of peanutbutter. Of ga je liever voor een brownie? Die hebben ze ook, zoals een oreo variant, salted-caramel-nuts, rocky road of bananabread. Loopt het water je al in de mond?

The Little Cupcake Shop

The Little Cupcake Shop

The Little Cupcake Shop is dus zéker een bezoekje waard als je in Nijmegen bent! Ze zijn te vinden op Plein 44, nummer 199a. Wil je meer over ze weten? Ze zijn te vinden op Facebook, waar ook hun heerlijke menukaart te vinden is.

3 thoughts on “Hotspot Nijmegen: The Little Cupcake Shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *