Hotspot Nijmegen: Fresca

Fresca

Ben je op zoek naar een leuke plek om te lunchen of koffie te drinken in Nijmegen? Fresca ligt hartje centrum. Je kunt hier onder andere terecht voor salades, lekkere broodjes of een heerlijk stuk zelfgebakken taart.

Fresca

Fresca

img_4955

Fresca is gevestigd in een knus hoekpand, midden in het centrum van Nijmegen. Het witte pand geeft meteen al een frisse en gezellige uitstraling. Als je binnen komt, loop je tegen de bar aan. Daar vind je een vitrine met allerlei zelfgebakken lekkernijen. Je kunt hierbij denken aan een cake met salted caramel of Maltesers, en een Mexicaanse wraptaart. Het leuke is dat er altijd nieuwe dingen worden gebakken. Het is dus een verrassing wat voor lekkers er dit keer in de vitrine staat! In de andere vitrine vind je (zomers) allerlei soorten schepijs.

In de knusse ruimte zijn enkele plaatsen om te zitten. Neem plaats aan de lange tafel voor het raam, om bijvoorbeeld nog even te werken. Of kies een plekje uit voor de prachtige wand, waardoor het net lijkt alsof je in Italië bent!

Fresca

Bij mooi weer kun je ook buiten zitten bij Fresca. Ze hebben dan een vrij groot terras, met heerlijke zitplaatsen in de zon. Perfect om van de lunch te genieten of even een kopje (ijs)koffie te drinken na het shoppen.

Fresca

img_4969

Vanaf 10 uur ’s ochtends kun je bij Fresca terecht, ze serveren namelijk ook ontbijtjes! Mocht je wat later op de middag komen dan is er een ruim assortiment aan broodjes en salades. Daarnaast staan er op de kaart nog losse gerechten, die je ook mee naar huis kunt nemen. Persoonlijke favoriet bij Fresca is de geitenkaas salade met verschillende soorten groente en hummus.

Fresca

Fresca

Ben je dus op zoek naar een leuke plek om te ontbijten, lunchen of wat te drinken in het centrum van Nijmegen? Fresca  is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00, op donderdagavond tot 21:00. Ze zijn ook te vinden op Facebook.

Prijs: €

Bediening: 7

Eten: 8

Sfeer: 8

8 thoughts on “Hotspot Nijmegen: Fresca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *