Hotspot Nijmegen: Downtown

Downtown

Downtown is een uniek concept in het centrum van Nijmegen. Als één van de enigen kun je hier namelijke terecht voor all day brunch. Van typische croissantjes tot American pancakes en tuna melt!

Downtown

Downtown

Downtown

Je vindt Downtown in een klein straatje achter de Waagh, midden in het centrum van Nijmegen dus. Het kleine pand waar het zich in bevindt valt op door de grote ramen en de lichte ruimte die je ziet als je naar binnen kijkt. De vloeren en muren zijn wit, waardoor de kleine ruimte een grote en open uitstraling heeft. Door de ruimte heen staan marmeren tafeltjes, met heerlijke stoelen en leuke accessoires. To die for! Naast de kleine bar vind je een vitrine met heerlijke hapjes, zoals scones, amandel croissants en cake.

Downtown

Downtown

Downtown

Bij Downtown kun je terecht voor ontbijt en brunch. Nu zul je misschien denken dat je dan alleen maar standaard gerechten kunt bestellen als een eitje, croissantje, etcetera.. Maar niets is minder waar! De kaart is ontzettend uitgebreid en bevat heerlijke en originele gerechten. Je kunt kiezen voor zoetigheden als bananenbrood met Griekse yoghurt en vers fruit, of een stapeltje American pancakes inclusief maple syrup, zoals het hoort! Daarnaast staan er verschillende salades op, zoals een power salad. Kies voor een bagel met kip of BLT sandwich, of één van de andere heerlijke opties. Als ik al die opties op zou moeten noemen zou ik wel even bezig zijn, dus ik raad je aan om dat zelf maar eens te gaan bekijken.

Downtown

Downtown

Zelf ging ik voor kruidenpannenkoekjes, met een gepocheerd eitje, gerookte zalm, zoete aardappel en wat heerlijke groentes. Ik was blij verrast door de combinatie van deze heerlijke producten. Mijn tafelgenoot koos voor de tuna melt. Een dikke snee brood met tonijn, overgoten met kaas. Regelmatig tijdens het eten komt het personeel even vragen of alles naar wens is en of het eten lekker is. Pluspunten!

Downtown

Downtown

Downtown is een klein tentje, het is dus niet altijd vanzelfsprekend dat er genoeg plek is. Het lieve personeel ontvangt je alsnog met een grote glimlach, en na eventjes aan de bar wachten is er meestal alweer een plekje vrij.

Ben je dus nog op zoek naar een leuke plek in Nijmegen om te ontbijten, brunchen of lunchen? En hou je van unieke, smaakvolle, gerechten? Dan is Downtown een aanrader! Ze zijn te vinden aan de Kannenmarkt 16, in Nijmegen. Iedere dag geopend van 8.30 tot 17.00. Voor meer informatie kijk je op hun Facebook.

Prijs: €

Bediening: 8

Eten: 8,5

Sfeer: 8

11 thoughts on “Hotspot Nijmegen: Downtown

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *