Hotspot Nijmegen: Credible

Al eerder schreven wij over hotel Credible, bij dit hotel hoort ook een restaurant. Al een aantal jaar één van onze favoriete hotspots in Nijmegen. Hoog tijd om er een artikel aan te wijden.

Credible

Credible

Credible bevindt zich midden in het centrum van Nijmegen. Het pand zelf is niet zo opvallend, maar is niet te missen door de lichtgevende letters boven het pand.
Als je binnenkomt heb je beneden verschillende tafeltjes om te zitten. Of neem plaats op een van de banken, waar je omgeven wordt door stapels boeken. Als je de trap naar boven neemt zijn er boven nog meer zitplaatsen. Verschillende tafeltjes, banken en plaatjes aan de bar. Mocht je willen werken, dan kan dit aan de hoge tafels voor het raam.

De sfeer bij Credible is gezellig en ongedwongen. Bij  binnenkomst wordt je altijd vriendelijk begroet met een glimlach. Het is altijd gezellig druk bij Credible en het publiek loopt erg uit een.. Van kinderen tot ouderen.

Credible

Credible

De kaart is ontzettend uitgebreid en alles is de hele dag door te bestellen. Het ontbijt kun je bestellen van 07:00 tot 23:00, de rest van 10:00 tot 23:00. Wil je dus om half elf ’s ochtends ontbijten met een cheesecake, of ’s avonds dineren met een uitsmijter? Dan kan dat allemaal! De menukaart verandert regelmatig, de gerechten die het erg goed doen blijven vaak wel op de kaart staan.

Credible

Credible

Voor het ontbijt kun je kiezen voor 3 verschillende maten volledige ontbijtjes, een uitsmijter, breakfast bowl of een gekookt eitje met toast. Bij de lunchgerechten heb je keuze uit verschillende salades. Of ga voor een wafel met geitenkaas en rucola, Turks platbrood met geroosterde kip of een feeling hot hot hotdog.

Als avondeten heb je keuze uit verschillende originele gerechten. Jack Daniëls spareribs, gnocchi met spinazie en beukenzwam of döner credible kebab. Natuurlijk zijn er ook nog een aantal andere heerlijke gerechten, daarvoor kun je de kaart op de site bekijken.

Credible

Kom je alleen langs voor een kopje koffie? Er zijn ook You’re so sweet gerechten te bestellen, zoals bijvoorbeeld cheesecake, brownie of glutenvrije/lactosevrije chocoladetaart.
Bij de borrel heb je verschillende small bites, zoals vegetable sticks, flammkuchen en stuffed cheesy garlic bread. Deze laatste is een échte aanrader!

Aangezien wij regelmatig te vinden zijn bij deze hotspot hebben wij vrij veel van de kaart uitgeprobeerd. Persoonlijke favorieten zijn de wafel met geitenkaas, de keralan curry en de vegetable sticks.
Deze keer ging ik voor de salade duckhunt als lunch, een rijkgevulde salade met onder andere eend, rode ui, pappadum en kerriemayonaise. Mijn tafelgenoot ging voor de wafels met geitenkaas.

Credible

Credible is te vinden aan de Hertogstraat 1 in Nijmegen. Volg ze op Facebook om op de hoogte te blijven.

Prijs: €
Bediening: 7,5
Eten: 8
Sfeer: 8

One thought on “Hotspot Nijmegen: Credible

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *