Hotspot Nijmegen: CALI

Verstopt in één van de kleine straatjes van de benedenstad vind je CALI. Geopend voor zowel lunch en diner als voor een goede borrel.

CALI

CALI

CALI

Locatie en interieur

CALI vind je verstopt in één van de kleine straatjes van de o zo charmante benedenstad. De perfecte plek om een bezoekje aan te brengen als je net hebt gewinkeld in de Lange Hezelstraat bijvoorbeeld. Het pand is vrij smal maar is niet te missen door de grote ramen. Er zijn verschillende zitplaatsen, een heerlijke bank, grote tafel en achterin bij de bar hoge tafels. Loop je door naar boven dan vind je daar de ultieme chillhoek en stoelen met uitzicht op de benedenverdieping. Het interieur doet industrieel aan door de bruine meubels, verschillende stoelen en lampjes. Toch hebben ze het zo in weten te richten dat het ook ontzettend sfeervol is.

CALI

Van lunch tot diner én tequilla

CALI is vijf dagen per week geopend voor zowel lunch, als een goede borrel en heerlijk avondeten. Een aantal gerechten van de kaart zijn tot 23:00 uur te bestellen, deze kun je dus zowel voor het diner als voor lunch bestellen. Denk hierbij aan verschillende sandwiches en salades. Of big food, zoals pulled chicken, een zoete aardappel burger en een hotdog. Er wordt bij het bereiden van de gerechten veel gebruik gemaakt van producten van lokale ondernemers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kaas van de Wit en vlees van het Vleeschlokaal. Ben je vegan? Dan kun je hier ook goed terecht, er staan verschillende vegan gerechten op de kaart.

CALI

CALI

Planken om te delen

Naast losse sandwiches, salade en big food worden er ook planken aangeboden. Voor de lunch heb je de keuze uit een vlees of kaas plank en bij het diner uit vlees of vega. Daarnaast is er ook een heerlijke plank voor bij de borrel, met o.a. kaas, brood, cassavechips en verschillende dips.

Wij gingen voor de lunchplank met kaas, hier betaal je €9,- p.p. voor. Je krijgt een goed gevulde plank met een berg geitenkaas, groente, brood, een soepje (courgette-gember), kaas, hummus en vijgenjam. Heerlijk om op deze manier een tijdje aan tafel te spenderen en te genieten van het eten.

CALI is te vinden aan de Priemstraat 13, in Nijmegen. Woensdag en donderdag geopend van 12:00 – 00:00, op vrijdag en zaterdag tot 01:00 en op zondag tot 23:00.

Prijs: €
Personeel: 8
Sfeer: 7,5
Eten: 8

5 thoughts on “Hotspot Nijmegen: CALI

  1. Super leuk, die planken! Dat geeft meteen een bijzondere uitstraling vind ik. En het eten ziet er ook echt heel goed uit. Yum <3. Lijkt me een toffe plek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *