Hotspot Maastricht: FESTEN

FESTEN

Alweer een tijdje terug besloten Roos en ik om een dagje te winkelen in Maastricht. Na zo’n 2 uur in de trein te hebben gezeten kwamen wij eindelijk aan en konden wij de stad verkennen. Vanuit werk kreeg ik de tip om FESTEN te bezoeken. En mocht je, net zoals ik, gek zijn op leuke spulletjes voor in huis en andere musthaves.. Dan moet je FESTEN zeker eens bezoeken.

FESTEN is opgericht in 2011 door Nicole Stein en Monique van Leeuwaarden. Zij besloten dat het tijd werd voor een ‘andere’ winkel in Maastricht. Een winkel waar je de meest geweldige items kunt vinden en waar je ook terecht kan voor heerlijke cappuccino.  Dus wil je even uitrusten van het shoppen? Dan ga je naar hun filiaal aan de overkant voor wat lekkers. En ja, ook daar kun je nog winkelen. Roos en ik waren vooral fan van alle items voor in de keuken.

FESTEN

FESTEN

Wanneer je de winkel binnenloopt weet je eigenlijk niet zo goed waar je moet kijken. Overal vind je wel wat moois wat je maar al te graag mee naar huis wilt nemen. Ik zou mezelf er uren kunnen vermaken.

Bij FESTEN vind je een mix van stationary, sieraden, interieur items, boeken en nog veel meer.  Hier vind je geweldige items van jonge designers en merken, je zult zeker slagen voor een cadeau.

FESTEN

Zoals je op de foto’s kunt zien hebben ze erg veel mooie items. Vooral hun notitieblokken en fotolijstjes met toffe print spreken mij erg aan. Helaas is de winkel voor mij wat verder weg, anders zou ik er regelmatig een bezoekje brengen. Ik ben nu voorzien van een fijne platenspeler, mocht ik ooit een nieuwe nodig hebben dan haal ik hem zeker bij FESTEN. Ze hebben zoveel leuke varianten!

FESTEN

Festen vind je in de Minckelersstraat 1A. Meer informatie over Festen? Check dan hun Facebook pagina. Is de winkel helaas wat te ver weg? Neem dan een kijkje op hun webshop,  maar pas op! Je wordt er ontzettend hebberig van!

Openingstijden:
maandag: 13:00-18:00 uur
dinsdag : 10:00-18:00 uur
woensdag: 10:00-18:00 uur
donderdag:10:00-18:00 uur
vrijdag: 10:00-18:00 uur
zaterdag:10:00-17:00 uur
zondag:12:00-17:00 uur

10 thoughts on “Hotspot Maastricht: FESTEN

  1. Ik hou ontzettend van dit soort winkeltjes waar je lekker lang rond kunt kijken en elke keer wel wat nieuws ziet. Van Festen had ik wel gehoord, maar ik heb hem niet bezocht toen ik in Maastricht was. 2 dagen is te weinig om heel Maastricht te ontdekken, dus ik moet nog maar eens terug gaan!:-D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *