Hotspot Den Haag: Pistache café

Bij Pistache café ligt de nadruk op gezond, vers en lekker eten. Je kunt hier lunchen, iets to-go meenemen en ze hebben zelfs picknickmanden, zodat je buiten de deur kunt lunchen!

Pistache café

Pistache café

Het Pistache café bevindt zich in een klein pandje op de hoek van de straat. Door de grote ramen kun je de ruimte binnenkijken en al een beetje van de sfeer proeven. Zoals de naam al zegt is het hele café ingericht in pistache tinten. Grote complimenten voor de inrichting!
De pistache-kleurige muren, schools meubilair en kleurige accenten passen perfect bij elkaar. De ruimte is klein, maar ondanks dat zijn er vrij veel zitplaatsen en is de sfeer erg fijn.

Je kunt bij Pistache iedere dag vanaf 8 uur terecht. Ben je bijvoorbeeld op weg naar je werk of een afspraak? Dan kun je hier prima even langs lopen voor een koffie of ontbijtje to-go. De kaart is gericht op ontbijt (all day!), lunch en een koffietje tussendoor. De gerechten op de kaart zijn allemaal erg origineel en je ziet dat de nadruk is gelegd op gezond eten.

Pistache café

Pistache café

Voor het ontbijt kun je bijvoorbeeld kiezen voor zoete aardappelpannenkoeken, met vers fruit, chocolade cashewroom en dadelstroop.. Hoe goed klinkt dat?! Daarnaast heb je ook verschillende ei-gerechten en granola.
Er worden ook verschillende soorten belegde sandwiches aangeboden, met bijvoorbeeld avocado en een zachtgekookt ei of carpaccio. Heb je geen zin in sandwiches? Er zijn ook salades aanwezig, zoals een versie met geroosterde pompoen of appel cranberry walnoten.

Mocht je alleen langskomen voor een kopje koffie of thee, zoals ik deed? Er zijn verschillende soorten SUE bites, heerlijke gezonde taartjes zonder geraffineerde suikers. Daarnaast bieden zijn ook zelfgemaakte taart aan.

Pistache café

Pistache café

Zoals je leest is dit een ontzettend fijne hotspot als je houdt van gezond en heerlijk eten in een fijne sfeer. Wat ik zelf miste was de persoonlijke touch van het personeel. Ik vind dat het personeel een hotspot net iets meer afmaakt. Ze deden prima hun werk, maar ik hou zelf wel van een persoonlijkere aanpak. Overigens kwamen de taartjes en de thee vrij snel en waren de SUE taartjes heerlijk.

Pistache café is te vinden aan de Noordwal 1, in Den Haag. Zij zijn iedere dag geopend vanaf 8:00. Op vrijdag t/m zondag sluiten zij om 18:00, de rest van de dagen om 17:00.

Prijs: €
Sfeer: 9
Personeel: 6

4 thoughts on “Hotspot Den Haag: Pistache café

  1. Wat geweldig dat je hier picknickmanden kan bestellen, heerlijk voor de lente periode die eraan komt! Ik heb altijd echt een zwak voor deze stijl qua inrichting. Heel fijn om daar dan lekker een tijdje te zitten! Liefs, Merel

    1. Ja, er zijn steeds meer cafeetjes waar je picknickmanden kunt bestellen! Dat ga ik zéker weten eens proberen als het nog ietsje warmer wordt 🙂 En inderdaad.. Ik heb zelf ook altijd een zwak voor zo’n mooie stijl qua inrichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *