Hotspot Eindhoven: Street Food

Frietjes, milkshakes, belegde broodjes, maaltijdsalades.. Lekker standaard, zul je misschien denken.. Dat is bij Street Food in Eindhoven dus helemaal niet het geval.

Street food

Street food

Street food

Street Food is te vinden in het centrum van Eindhoven, aan een gezellig plein. Voor het pandje staat een ruim terras uitgestald waar je in de zomer lekker kunt genieten van de zon, in de winter kun je hier ook zitten onder de warmtelamp. Het pandje zelf bevind zich op de hoek en is vrij klein, er zijn zo’n acht zitplaatsen beschikbaar. Dat heeft zeker ook wel z’n charme! Het is gezellig en warm ingericht en je hebt vanuit alle hoeken uitzicht op de bar. Achter de bar wordt het eten bereid en kun je dus ook precies zien hoe het gemaakt wordt.

Wij namen plaats bij een tafeltje aan het raam, waar je goed uitzicht hebt op het winkelende publiek. Het personeel houdt erg goed in de gaten of je nog wat te drinken hebt en komt regelmatig even vragen of alles naar wens is. Pluspunten!

Street food

Street food

Street food

Bij Street Food kun je kiezen voor een Street box of Street fries. Een Street box houdt in dat je zelf een soort friet kunt kiezen, je hebt keuze uit Hollandse friet, een wedge of curly fries. Daarbij kies je welke soort zout je over de friet wilt. Vervolgens kies je een topping, met keuze uit o.a. Belgische mayonaise, truffel mayonaise en barbecue saus. Bij de box kies je dan nog iets extra’s erbij. Voor een box met kroket of kibbeling betaal je €7,50. Kies je voor krokante kip of vegetarische mini kroketten dan komt er nog een toeslag van €0,50 bij en bij de gebakken vis een toeslag van €1,00.

Daarnaast heb je keuze uit een ruim assortiment aan broodjes. Een broodje met gerookte truffelkip of pulled pork bijvoorbeeld. Ook is er keuze uit tosti’s of een aantal heerlijke salades. Mocht je later op de dat komen.. Er zijn ook borrelhapjes beschikbaar!

Street food

Zelf koos ik voor de maaltijdsalade met gegrilde kipstukjes. Een rijkgevulde salade bestaande uit sla, krokante kipstukjes, croutons, ei en ansjovis. Echt een smaaksensatie én precies hoe een caesar salad hoort te zijn! Mijn tafelgenoot ging voor een Street box met krokante kipstukjes en curly fries. Die krokante kipstukjes zijn echt to die for! Zeker het proberen waard.

Street food

Street food

Bij Street Food kun je dus terecht voor heerlijke maaltijdsalades, broodjes of frietjes. Die allemaal standaard klinken, maar stukken beter zijn dan de standaard salade of friet. Maandag zijn zij helaas gesloten, voor de rest van de week gaan zij iedere dag open om 12:00. Iedere dag geopend tot 19:00, met uitzondering van vrijdag (22:00) en zondag (18:00). Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website  of Facebook.

Prijs: €
Bediening: 7
Eten: 7,5
Sfeer: 7,5

2 thoughts on “Hotspot Eindhoven: Street Food

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *