Hotspot Eindhoven: Lucifer coffee

Aan de Kleine berg in Eindhoven zijn meerdere kleine en unieke eettentjes te vinden. Lucifer coffee is er één van. Zoals de naam al zegt kun je hier terecht voor koffie, maar ook voor lunch en ontbijt.

Lucifer coffee

Het pand waar Lucifer in is gevestigd is niet te missen door de grote weergave van de naam op de voorruit. Bij binnenkomst loop je direct tegen de bar aan waar de barista’s druk bezig zijn met het maken van koffie en het bereiden van gerechten. Gelukkig merken ze het wel op als er klanten binnen komen en word je vriendelijk begroet.

De bakstenen muren en de inrichting geven erg veel sfeer aan het pand. Er zijn verschillende zithoekjes gecreëerd, maar er is ook een grote tafel waar je met meerdere mensen aan kunt zitten. Als je het pand binnenkomt lijkt het alsof de ruimte vrij klein is, maar het loopt nog vrij ver door naar achter. Genoeg plek dus!

Lucifer coffee

Qua koffies heb je verschillende mogelijkheden en is het ook mogelijk om een extra shot espresso toe te voegen of deze koffie in een ijskoffie variant te nemen. Daarnaast hebben ze ook filterkoffie. De espresso en filterbonen zijn ook verkrijgbaar voor thuis. Geen koffieliefhebber? Geen probleem! Ze hebben ook thee, frisdrank en alcohol.

Al het eten wat ze serveren is de hele dag door verkrijgbaar. Mocht je geen tijd hebben om het daar op te eten? Alles is ook to-go! Je kunt kiezen uit yoghurt, verschillende soorten croissants en een gekookt eitje met brood. Daarnaast heb je ook verschillende broodjes. Hierbij heb je keuze uit 2 sneetjes donker of licht speltbrood of pompoenbrood met beleg. Je kunt hierbij denken aan avocado met tomatensalsa en pijnboompitjes.  Of kies voor een broodje brie met cranberry compote. Het fijne van het eten bij Lucifer is, is dat het allemaal een hele fijne prijs heeft. Voor een broodje betaal je gemiddeld €5,50, yoghurt voor €2,50 en een gekookt eitje met snee brood voor €2,-.

Lucifer coffee

Lucifer coffee

Ben je nog op zoek naar een leuke plek in Eindhoven om te genieten van een kopje koffie, ontbijt of lunch? Lucifer is daar een hele fijne plek voor! Er hangt een fijne sfeer, er werkt lief personeel en het eten is verkrijgbaar voor een kleine prijs. Ze zijn te vinden aan de Kleine berg 47, net iets buiten centrum. Iedere dag zijn zij geopend van 08:00 – 18:00, op zondag openen zij een uurtje later om 09:00. Voor meer informatie kijk je op de website  of op Facebook.

Prijs: €
Bediening: 8
Eten: 7,5
Sfeer: 8

6 thoughts on “Hotspot Eindhoven: Lucifer coffee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *