Travel: Overnachten bij hotel blooming in Bergen

Afgelopen vrijdag vertrokken Roos en ik met Typhoon Hospitality richting Bergen, voor een heerlijk ontspannen weekend. Inclusief een overnachting in het prachtige blooming Hotel, omringd door bos. In deze blog lees je alles over het hotel en onze ervaring.

Zoals ik net al vertelde ligt het hotel in een prachtige locatie, omringd door bos. Het hotel heeft 128 kamers, vrij groot dus! Vanuit onze kamer konden wij op het vijvertje uitkijken en hadden we een terras, waardoor we meteen het bos in konden wandelen.

Onze kamer was heerlijk ruim en licht, wij hadden beiden genoeg opbergruimte en persoonlijk vond ik het bed ook erg fijn liggen. De WiFi deed het niet altijd even goed maar aangezien je tijdens een relax weekend zo min mogelijk op je mobiel/laptop wilt zitten is dat ook helemaal niet erg.
Er zijn verschillende soorten kamers. Het is een echt familie hotel, hebben speciale kamers voor gezinnen. Alle kamers zijn voorzien van WiFi, een bed met een Coco-Mat matras, gevuld met volledig natuurlijke slaapelementen zoals kokosvezel en zeegras. Zelfs een privé spa behoort de mogelijkheden. Wat een luxe!

Het hotel bestaat niet alleen uit 128 kamers. Er zijn ook verschillende ruimtes te vinden in het hotel. Achterin het pand vind je een ruimte met een openhaard en verschillende zitjes. Daarnaast is er ook een ruime ontbijt- en eetzaal en zijn er meerdere ruimtes om te vergaderen.

Natuurlijk is er ook een bar! De bar heeft een geweldige stijl en is erg tof ingericht. Hier hebben wij helaas niet gezeten, aangezien we vrijdagavond ontzettend moe waren. Nadat we een duik hadden genomen in het zwembad.. Want ja die is er ook! Zijn we meteen ons bed ingedoken. Naast het zwembad is er ook een bubbelbad, sauna en massageruimte.

Na een goede nacht slaap sloten we aan bij het ontbijt. Het was ontzettend druk, maar gelukkig waren er meerdere fijne plekjes waar je van je ontbijtje kon genieten. Het ontbijt bestaat uit een uitgebreid buffet, met alles wat je je maar kunt wensen. Verschillende soorten broden, beleg, eieren, fruit, yoghurt, wafels..

blooming heeft niet alleen een hotel.. Ze bezitten ook een landgoed en een strandpaviljoen. Roos schreef maandag over het strandpaviljoen, wat zeker ook een geweldige hotspot is! Bij blooming Hotel kun je een fiets huren en binnen 15 minuten ben je op het strand, aan het paviljoen. Wat wil je nog meer?

blooming Hotel vind je aan de Duinweg 5 in Bergen. Meer informatie over het hotel is te vinden op de  website of hun Facebook pagina.

Prijs: €
Personeel: 8,5
Eten: 8
Sfeer: 9

2 thoughts on “Travel: Overnachten bij hotel blooming in Bergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *