Hotspot Arnhem: MeeM

Bij het sfeervolle MeeM in Arnhem kun je terecht voor heerlijke en unieke burgers, hotdogs, jars en milkshakes.

MeeM

MeeM

Berlijn x chique

Eigenaar Jens heeft zich bij het inrichten van MeeM laten inspireren door eettentjes in Berlijnse buitenwijken. Echter heeft hij hier geheel zijn eigen draai aan gegeven. In de ene hoek vind je treinzitjes, terwijl de andere hoek ingericht is met een comfortabele chique bank en een hertenhoofd aan de muur. Bij binnenkomst heb je verschillende hoekjes waar je kunt zitten. Rechts achterin bevindt zich de hoge bar, waarachter zich ook de keuken bevindt. Helemaal achterin de ruimte vind je nog een huiskamer, inclusief grote bank en open haard. De industriële stijl gecombineerd met de chique meubels en warme tinten geeft MeeM een knusse en fijne sfeer.

MeeM

MeeM

Personeel

MeeM is opgezet door Jens, een jonge ondernemer die er na het behalen van zijn vwo-diploma voor heeft gekozen om zijn dromen na te jagen. Hij is erg actief in zijn eigen bedrijf en is naast eigenaar ook chef bij MeeM. Natuurlijk doet Jens het niet allemaal alleen en loopt er ook genoeg personeel rond bij MeeM. Jonge, open mensen die graag een praatje met je maken en daarmee ook bijdragen aan de fijne sfeer.

MeeM

MeeM

MeeM

Lace it up, burgers & hotdogs

Bij MeeM kun je terecht voor het diner, bestaande uit verschillende burgers, hotdogs en spiesen. Er staan drie standaard burgers op het menu, maar er is ook keuze uit unieke burgers.. Denk bijvoorbeeld aan de lenteburger, een burger van lamsvlees met geitenkaas, bacon en honing geserveerd op een bagel. Of de burger Athene met feta, tzatziki en rode ui op een Skyr-yoghurt bol. Lace it up zijn verschillende soorten spiesen, met keuze uit de zalmspies, kipspies of kroketjesspies. En dan is er óók nog keuze uit drie soorten hotdogs!

Zelf ging ik voor de burger Genua, dat is een burger gemaakt van risotto, mozzarella en zongedroogde tomaatjes. In combinatie met basilicum, pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten op een foccacia. Mijn tafelgenote had de Saint-Tropez burger, een burger van gamba’s op een brioche broodje met tomaat, guacamole en gegrilde paprika. Beiden vielen heel goed in de smaak. De broodjes waren knapperig, de burgers hadden heel veel smaak en de huisgemaakte frietjes die er bij werden geserveerd zijn ook to die for!

MeeM

MeeM

Sweet for my sweet

Ook aan de zoetekauwen is gedacht, er is namelijk altijd room for dessert, toch?! Er is keuze uit verschillende milkshakes, met bijvoorbeeld salted caramel pretzel smaak. Daarnaast zijn er ook twee jars, hoe goed klinkt een witte chocolademousse met cookies en gepofte rijst? Mocht je meer behoefte hebben aan échte taart, dan staan er ook nog een aantal heerlijke taartjes van Lola’s in de vitrine.
Wij gingen voor de jar van cheesecakemousse met een crumble van Oreo en afgetopt met mango en pralinecrème. Daarbij bestelden wij een snickertaartje van Lola’s, die werd geserveerd met ijs. Dat was echt hemel op aarde!

MeeM is te vinden aan de overkant van het station, op de Coehoornstraat 8. Op maandag en dinsdag na is MeeM iedere dag geopend vanaf 16:00. Benieuwd naar de hele menukaart? Die vind je hier.

Prijs: €€
Personeel: 7,5
Eten: 8
Sfeer: 8

2 thoughts on “Hotspot Arnhem: MeeM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *