Hotspot Arnhem: koffiebar Lola’s

Lola'sTegenover het station van Arnhem en aan de rand van het centrum bevindt zich Lola’s. Lola’s staat onder andere bekend om de heerlijke taarten die zij verkopen en de goede high tea. Daarnaast kun je er ook terecht voor koffie (to go), een lekkere lunch of een ijsje.

Lola's

Lola's

Het personeel verwelkomt je meteen hartelijk bij binnenkomst. De ruimte is vrij klein met een aantal zitplaatsen verspreid over de ruimte. Dit zorgt voor een fijne en knusse sfeer. Met mooi weer is er buiten ook meer dan genoeg plek om lekker te eten en  voorbijkomende mensen te bekijken.

Lola's

Lola's

Lola's

Als je binnenkomt, op zoek naar een plekje, is de vitrine met heerlijk uitziende taarten een van de eerste dingen die opvalt. Voordat de eigenaresse startte met Lola’s, had zij een eigen bedrijf gericht op taarten en dat is te merken! In de vitrine staat onder andere een snickertaart, verschillende kleinere gebakjes en kleurige macarons.

Lola’s werkt samen met Nespresso, je kunt hier dus ook goed terecht voor een heerlijk kopje koffie. Op de uitgebreide kaart staan verschillende soorten koffie opties, die je ook to go mee kunt nemen.

Lola's

Een échte aanrader bij Lola’s is de high tea, van €19,95 per persoon. Voorafgaand wordt er uitgebreid uitgelegd wat er allemaal bij de high tea hoort en wordt er netjes gevraagd naar eventuele allergieën of dieetwensen.

Je begint met een schaal met verschillende soorten vers fruit, zoals nectarines, frambozen en blauwe bessen. Daarbij geserveerd een schaaltje slagroom. Tegelijkertijd krijg je een paar heerlijke gebakjes. Voor ieder één macaron, een stukje snickertaart, caramelbrownie en een citroentaartje. Hier krijg je natuurlijk thee bij, onbeperkt.

Lola's

Lola's

Hierna krijg je per persoon nog twee broodjes, afgestemd op jouw voorkeur. Wij kregen beide een kleine bruine ciabatta met carpaccio en een met tonijn en kalkoenfilet.

Na deze broodjes zit je al vrij gevuld, maar er staat nog iets lekkers te wachten! Als laatste mag je namelijk allebei een gebakje kiezen uit de vitrine. Kies bijvoorbeeld voor de heerlijke browniecheesecake, appeltaart met slagroom of een gebakje wat je eerder in de kleine versie hebt geproefd.

Lola’s vind je aan het Stationsplein 13, tegenover het station. Ze zijn zeven dagen in de week geopend van 7:30 tot 18:00.

16 thoughts on “Hotspot Arnhem: koffiebar Lola’s

  1. Beste Roos! Bedankt voor het schrijven van het artikel. Ik heb het zojuist geplaatst op onze Facebookpagina 😍

    Tot snel weer en nogmaals bedankt

    Met vriendelijke groet,

    Minke

  2. Dat ziet er heerlijk uit! Ik ben gek op Arnhem, een van mijn favoriete steden. Ik kom uit het oosten (woon nu in Amsterdam) en wij gingen altijd naar Arnhem als we kleding nodig hadden. Super stad is het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *