Hotspot Amsterdam: Gathershop de Hallen

Gathershop De Hallen

Groot nieuws vanuit Amsterdam. De o zo geliefde Gathershop verhuist naar De Hallen in Amsterdam West! Speciaal voor jullie waren wij bij de opening om verslag te doen van de nieuwste locatie.

Om te beginnen wil ik jullie vertellen hoe trots ik ben op eigenaresse Jessica. Wat begon op een markt is nu uitgegroeid tot een sprookje van een winkel! Ze heeft de afgelopen tijd ontzettend hard gewerkt om de winkel zo perfect te krijgen als het nu is.

Gathershop De Hallen

Gathershop De Hallen

Wanneer je de winkel binnenloopt kom je in een prachtige ruime en lichte ruimte vol met prachtige goodies. Variërend van planten, beauty producten, interieur items en tot prachtige sieraden. Bij binnenkomst zie je een grote tafel waarop je de meest geweldige producten vindt, die je het liefst allemaal mee naar huis wilt nemen. Aan de wanden hangen schappen met alle sieraden die de Gathershop te bieden heeft. Ringen, armbanden, oorbellen en kettingen.

Gathershop De Hallen

Achter de grote tafel staat een schattig bankje, die ik maar al te graag mee naar huis zou willen nemen voor op het balkon. Daar kun je een aantal tassen vinden, met daarnaast een schap met alle natural skincare producten van Herbivore.

Gathershop De Hallen

Gathershop De Hallen

Naast de kassa vind je kledingstukken van The Darling. Mocht je het merk nog niet kennen, neem dan zeker een kijkje op de website. Ze hebben echt ontzettend gave items! Bij Gathershop kun je dus ook terecht als je iets nieuws voor in je garderobe wilt scoren.

Ben jij dol op hand gemaakte en fair trade producten? Dan zit je hier helemaal goed. Mocht je op zoek zijn naar een leuk item voor in je woning of naar het perfecte cadeau.. Dan raad ik jou zeker aan om een bezoekje te brengen aan de Gathershop.

De winkel in de Van Woustraat is open tot 1 december. Binnenkort kunnen jullie daarover nog een artikel verwachten! Ook een bezoekje brengen aan de nieuwste Gathershop? Je vind de Gathershop in De Hallen. Adres: Hannie Dankbaarpassage 19. Volg ze op Facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

4 thoughts on “Hotspot Amsterdam: Gathershop de Hallen

  1. Echt superleuk! En mooie foto’s heb je er ook gemaakt. Die winkel is echt precies zo’n soort winkel dat ik leuk vind, hoe tof! Als ik ooit nog in Amsterdam kom, dan wil ik er zeker heen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *