Food

Boek: Van tajine tot havermout

Heb je een passie voor koken en nieuwe recepten uit proberen? Van tajine tot havermout neemt je mee naar de Marokkaanse keuken. Van typische Marokkaanse deeghapjes, tot zelfgemaakte humus en…

Food: What I ate in September

September is voor mij de maand van een nieuw schooljaar en het einde van de zomer. Maar september is ook de maand van heel veel verjaardagen, en niet te vergeten:…

Food: 3 (makkelijke) party snacks

Voorbereidingen voor feestjes kunnen een hoop stress met zich meebrengen. Welke hapjes ga je bijvoorbeeld serveren? Je hebt vast nog genoeg voorbereidingen te doen en wilt niet te lang in…

Boek: Eet als een expert

Word je dik van brood? Krijg je kanker van zoetstoffen? Moet ik nou wel of geen tussendoortjes eten? Ga je op zoek naar de antwoorden op deze vragen via Google…

Food: Magioni pizza

Steeds vaker verschijnen er recepten voor het maken van een gezonde pizza bodem, gemaakt van ingrediĆ«nten als bloemkool of zelfs Griekse yoghurt. Fijn natuurlijk om op een meer verantwoorde manier…

Food: What I ate in August

Aan het begin van iedere maand ga ik jullie in een artikel laten zien wat ik de vooraf gaande maand zoal heb gegeten. Augustus begon ik met een heerlijke uitgebreide…

3 recepten voor een gezonde cake

Persoonlijk ben ik een ontzettende zoetekauw. Snoepjes, taart, koek come to mama! Om toch op een verantwoorde manier van iets zoets te genieten, maak ik regelmatig een gezonde cake. In…