Food: What I ate in February

Donuts bij de Wit Wasserij in Nijmegen, salades bij Anne & Max in Utrecht en een high wine bij Lola’s in Arnhem waren o.a. wat Roos at deze maand. Lees verder om te zien wat zij nog meer at!

What I ate in February

Ik ontbijt regelmatig met een bord vol groente. Dit combineer ik dan wel met twee gebakken of gekookte eieren, zodat het iets meer een ontbijt gerecht is. Dit keer at ik paprika, champignons en tomaatjes met 2 gebakken eieren en Italiaanse kruiden.. Overal gaan bij mij Italiaanse kruiden over!

What I ate in February

Nog een ontbijtje.. Magere kwark met verse mango en crunchy spelt van BioToday.

What I ate in February

Twee speltcrackers met hüttenkäse en kaas als een ontbijtje. Ik wissel graag af, zodat gezond eten niet saai wordt.

What I ate in February

We gingen een samenwerking aan met mijn favoriete merk voor gezonde snacks: Nakd. Repen, nibbles en rozijnen, allemaal grote favoriet bij mij.

What I ate in February

Mijn favoriete ontbijtje in het weekend, die volgens mij iedere What I ate-post bijna wel voorbij komt. Bananenpannenkoekjes! Dit keer met verse frambozen, blauwe bessen en een beetje kokosrasp.

What I ate in February

Al weken was ik op zoek naar de Winter Griekse stijl yoghurt van Optimel, met koffie smaak. Ik zag hem overal op Instagram voorbij komen maar kom hem zelf nergens vinden. Toen ik toevallig in de supermarkt was, kwam ik hem eindelijk tegen! Ik vind hem erg lekker, maar wel een smaak waar je heel erg aan moet wennen.

What I ate in February

Met Valentijnsdag ging ik met mijn vriend uit eten, bij Iveau in Arnhem. Vooraf kozen we samen voor een proeverij. Dit was zó ontzettend lekker allemaal! Soep, broodjes, kazen, vlees, kroketjes met verschillende soorten vulling. Aanrader!

What I ate in February

Als hoofdgerecht ging ik voor de chicken parmazaan burger, met een salade. Mijn vriend ging voor de burger van struisvogel vlees, met frietjes. Beiden hele prima burgers!

What I ate in February

Snacken met dadels en pindakaas!

What I ate in February

Eindelijk spraken Jessy en ik weer een keer af. Jessy woont in Utrecht en ik in Nijmegen. Aangezien we allebei met veel verschillende dingen bezig zijn, is het lastig om elkaar veel te zien. Gelukkig hadden we nu beiden tijd om elkaar weer te zien. Samen met Archie, Jessy’s hond,  gingen we lunchen bij Anne & Max in Utrecht. Ik ging voor de geitenkaas salade met o.a. sinaasappel, verse groenten en hummus. Wat een top salade is dit!

What I ate in February

’s Avonds kwamen onze middelbare school vriendinnen naar Jessy’s huis toe. We aten heerlijke sushi.

What I ate in February

Samen met een vriendinnetje genoot ik van de beste high wine bij Lola’s, in Arnhem. We kregen beiden wijn en twee plankjes vol met heerlijk eten. Twee soorten salades, een broodje met zalm, brie, olijven, focaccia’s en groente met hummus. Dit alles bij elkaar kost €11,- . Allemaal ontzettend lekker en een hele fijne manier om je middag met vriendinnen te besteden.

What I ate in February

Het eindresultaat van mijn gezonde cheesecake, met Nakd bodem. Ik probeerde dit voor het eerst en wat is het een goede manier om je dag mee te beginnen, heerlijk!

What I ate in February

Samen met Bo, van de blog ChezBo, bracht ik een bezoekje aan de net geopende Wit Wasserij in Nijmegen. We deelden samen twee donuts. Eentje met pistache en witte chocola en één met witte chocola en Oreo. Ik ben persoonlijk nooit zo van de donuts, maar voor deze maak ik graag een uitzondering, heerlijk!

What I ate in February

Om de middag goed te eindigen gingen we ook nog lunchen bij De Bruijn. Bo ging voor een broodje met kip teriyaki, simosa’s en een salade met geitenkaas en avocado. Ik ging voor een pompoen-courgette soepje, salade met kip en cashewnoten en een pitabroodje met falafel en humus.

What I ate in February

Sinds afgelopen maandag heb ik mijn eigen bedrijfje! Hiervoor maak ik voedingsschema’s voor een fitnessapp, die bijna online gaat komen. Er moeten natuurlijk ook mooie foto’s bij van de gerechten. Alle gerechten en tussendoortjes die in het menu staan bereid en fotografeer ik. Natuurlijk vind ik het ontzettend zonde om het dan weg te gooien.. Dus werd dit mijn lunch na het foto’s maken.

7 thoughts on “Food: What I ate in February

  1. Oh man, oh man, wat een lekkere dingen allemaal <3. Yum! Krijg er meteen trek van! De cheesecake lijkt me heerlijk, ik ga meteen eens even verder klikken. Fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *