Food: What I ate in April

Risottoburgers, Snickers cupcakes, poké bowls en nieuwe Ben & Jerry’s.. Ik heb genoeg geprobeerd afgelopen maand.

What I ate in April

We beginnen de maand met een Snickers cupcake, bij The little cupcake shop in Nijmegen. Ik eet eigenlijk vrijwel nooit cupcakes, maar voor deze kom ik zéker terug!

What I ate in April

Ik had een tegoed bon gekregen voor de net geopende Yoghurt Barn in Nijmegen. Ik vond het hoog tijd om deze uit te gaan geven. Ik koos voor de barn lunch met Merry Berry yoghurt en homemade bananenbrood.

What I ate in April

Voor een avondje uitgaan eten met een vriendinnetje. Het werden wraps met wokgroenten en kip.

What I ate in April

Als ontbijt kwark met blauwe bessen en mijn favoriete Dorset muesli.

What I ate in April

Jullie hebben er natuurlijk al álles over kunnen lezen.. Maar Jessy en ik brachten met een groep bloggers een bezoekje aan hotel blooming, in Bergen. Daar hebben wij natuurlijk ook een uitgebreide review over geschreven.

What I ate in April

What I ate in April

What I ate in April

In de avond aten we bij het strandpaviljoen wat bij het hotel hoort; blooming beach. Ik at voor het eerst oesters, gek genoeg durfde ik me daar hiervoor niet aan te wagen. Heerlijke falafel, geitenkaas uit de omgeving, portobello’s, parelcouscous, lamsvlees.. Te veel om op te noemen.

What I ate in April

What I ate in April

De volgende dag gingen we op de fiets naar het zonnige strand. Na een ontspannend en leuk lesje tai chi genoten we van een lunch bij het strandpaviljoen. We kregen verschillende bowls. Dit was de burrito bowl met o.a. bonen, rijst en kip.

What I ate in April

Daarbij ook een heerlijke poké bowl met o.a. gerookte zalm, rijst, wortel en avocado.

What I ate in April

Die zondag was het wéér tijd om uit eten te gaan. Dit keer bij met mijn familie, bij de Gelagkamer in Nijmegen. Hier kun je goed eten voor een fijne prijs, als student betaal je voor een drie gangen menu namelijk maar €15,-.. Daar heb ik natuurlijk even gebruik van gemaakt! Vooraf had ik een salade met champignons, prima maar niet heel bijzonder. Als hoofdgerecht een heerlijke zalm!

What I ate in April

Als toetje deelde ik een kaasplankje. Complimenten voor het opdienen en de combinatie van smaken.

What I ate in April

In het weekend probeerde ik een nieuwe smaak van Ben & Jerry’s uit.. Salted caramel brownie. Tot nu toe de lekkerste smaak die ik heb geprobeerd.

What I ate in April

Met Pasen werd er bij ons thuis uitgebreid gebruncht, wij maken altijd goed gebruik van dit soort dagen. Verse broodjes, kazen, sapjes en fruitsalade.

What I ate in April

Die week daarop was het wel écht weer tijd om even normaal te doen. Dat vind ik overigens totaal geen straf, ik doe niets liever dan lunchen met verse groente. Ik ging voor Marokkaanse wokgroente, champignons, spinazie en kip.

What I ate in April

What I ate in April

What I ate in April

Met een vriendinnetje at ik bij Bij Luthers, in Arnhem. Bij deze even mijn persoonlijke highlights van die avond. Gegrilde longhaas, spaghetti vongole en kokosijs met mango. Erg goed eten voor een fijn prijsje.

What I ate in April

Geitenyoghurt met Biotoday banana bread granola (aanrader!) en verse vijg.

What I ate in April

Na alle stress van de tentamenweken was het tijd om met mijn vriendinnetjes te genieten van een high tea. Dit deden we bij de Firma in Nijmegen. Ik schreef er al eerder een artikel over, maar sinds kort is de inrichting helemaal onder handen genomen én bieden ze ook een high tea en lunch aan. Een nieuw artikel over de Firma is on it’s way!

What I ate in April

What I ate in April

Alsof het nog niet genoeg was ging ik die dag erna met een vriendinnetje eten bij MeeM. Als er ergens risotto op de kaart staat móet ik het nemen, dus de keuze voor de risottoburger was snel gemaakt. Als toetje namen we samen een taartje van Lola’s en deelden we een jar.

What I ate in April

Als afsluiter ging ik met een vriendin lunchen in Den Bosch bij NomNom. Den Bosch heeft ontzettend veel leuke hotspots, dus het wordt hoog tijd om deze eens allemaal in kaart te gaan brengen.

9 thoughts on “Food: What I ate in April

  1. Aahhhh die pasta vongole! Ik krijg er helemaal honger van, zelfs op dit tijdstip. Wat at je weer heerlijk deze maand! Ik heb ook nog nooit oesters geproefd, ben benieuwd wat jij ervan vond! Superleuk trouwens dat jullie naar Bergen gingen. Malou x

    1. Ik hoorde altijd van mensen dat het vies was, te glibberig en zout. Maar ik vond ze erg lekker! Je moet natuurlijk wel een beetje van vis en zeesmaak houden 🙂

  2. Oooh wauw, ik weet gewoon niet wat ik moet schrijven hahaha. Ik zie zó veel lekkers voorbij komen, wow. Ik zou ook wel zo vaak lekker buiten de deur willen eten, hihi. Die bowls zien er voor echt té goed uit zeg, jum. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *