Hotspot Utrecht: Beers & Barrels

Hamburgers, steaks, je eigen bier tappen én een stijlvol interieur? Wij brachten een bezoekje aan Beers & Barrels in Utrecht.

Beers&Barrels heeft drie vestigingen, voor deze blog bezocht ik de vestiging aan Veilinghavenkade in Utrecht. Een mooi groot pand aan het water, net iets buiten het centrum. Je kunt gratis parkeren in de buurt, ideaal. Daarnaast kun je er met mooi weer ook voor kiezen om lekker buiten aan het water te zitten. Heerlijk!

Hoewel het altijd gezellig druk is bij deze hotspot, zit het nooit stamp vol waardoor het niet benauwd aanvoelt. Ook op je drankje en eten hoef je nooit lang te wachten, hoe druk het ook is. Erg fijn! Daarnaast is het personeel dat er werkt altijd ontzettend vrolijk en vriendelijk. Dan score je bij mij zeker pluspunten.

Het interieur vind ik geweldig. Van de stoelen en tafels tot de Crosley platenspeler en neon letters. De urban stijl pas echt perfect bij deze hotspot. De stijl van het interieur aan één van hun andere filialen aan de grachten schijnt ook prachtig te zijn.

Aangezien ik een groot hamburger liefhebber ben, ben ik dol op de kaart. Ik ga altijd voor een B&B hamburger. Natuurlijk hebben ze ook veel meer te bestellen zoals, salades, taco’s, steaks, kip en nog veel meer lekkers! Daarnaast zijn de huisgemaakte frietjes ook zeker het proberen waard.

Bierliefhebber? Je kunt hier je eigen bier tappen! Er staan verschillende hoge tafels met een tapkraan. Het bier wordt gewogen en je betaald per kilogram. Super leuk voor een feestje of een teamuitje. Je kunt er natuurlijk ook meteen lekker eten met een borrel of dinerkaart. Een super leuke arrangement! Per kilogram Heineken bier betaal je € 9.50.

Dus mocht je in Utrecht zijn en opzoek naar een gezellige hotspot met goed eten? Bezoek dan zeker Beers & Barrels, in zowel Utrecht als Breda. Je vindt Beers & Barrels aan de Veilinghavenkade 117 en Oudegracht aan de Werf 125 in Utrecht. Een aan de Ceresstraat 15A1 In Breda.

Prijs: €
Personeel: 8,5
Sfeer: 8
Eten: 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *