About

Wat leuk dat jij ons hebt gevonden. Welkom!

Wanderhabit is ontstaan vanuit een passie voor al het moois in het leven wat wij graag met jullie willen delen. Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen omdat je meer wilt weten over de achtergrond van de site.  Wanderhabit is opgericht door twee meiden met een grote passie voor reizen en eten. Wij hopen jou te inspireren met de leukste hotspots en travel tips, de heerlijkste recepten en andere leuke artikelen over eten. 

Wie zijn wij?

IMG_6911

Mijn naam is Roos, een 21-jarige Voeding & Diëtetiek studente uit Nijmegen. Naast mijn studie heb ik een eigen bedrijfje, voor het maken van voedingsschema’s. Zoals je misschien al kunt raden hebben mijn passies vooral te maken met eten en het bezoeken van hotspots. Mijn passie voor bloggen is begonnen in het laatste jaar van het vmbo, destijds ben ik een blog begonnen over beauty en lifestyle. Langzaamaan kreeg ik andere interesses en kwam mijn blog op een lager pitje te staan. Omdat het toch erg begon te kriebelen en ik wel iets wilde met al mijn ideeën over voeding besloot ik met Jessy deze uitdaging aan te gaan.

IMG_6919

Ik ben Jessy, een 22-jarige video editor uit Nijmegen, onlangs verhuisd Maarssen. Overal waar ik heen ga neem ik mijn beste vriend de camera met mij mee. Op de middelbare school begon mijn liefde voor schrijven. Ik vertel niet alleen hele verhalen in blogs, ik praat ook heel graag, soms iets te veel en vooral te snel. Door mijn werk als video editor is door de jaren heen het bloggen er bij ingeschoten. Gelukkig kwam Roos met het idee om onze liefde voor lekker eten en leuke hotspots samen te delen op een online platform. And here we are!

Disclaimer

De bedrijven waar wij over schrijven zijn volgens onze eisen allemaal hotspots. Vandaar dat meningen over het algemeen positief zijn. Wij willen jou inspireren met de leukste plekjes waar je écht geweest moet zijn. Vinden wij iets minder goed aan een hotspot? Dan zullen wij dit altijd vermelden. Zijn wij een samenwerking aangegaan met een bedrijf en krijgen wij een vergoeding voor het artikel? Dan geven wij alsnog onze eerlijke mening over het product/bedrijf en zullen wij er altijd bij vermelden dat het om een gesponsord artikel gaat.

Wij hopen jou een beter beeld te hebben gegeven van wat je kunt verwachten op WanderHabit. Als jij nog leuke ideeën of suggesties voor ons hebt. Schroom dan niet om ons een berichtje te sturen via het contactformulier.

One thought on “About

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *