Travel: 5x Airbnb boomhutten

Wie heeft er nou niet de droom gehad om als kind een eigen boomhut te hebben, of om er in een te overnachten? Wij hebben de 5 leukste boomhut Airbnb’s voor jou op een rijtje gezet. Benieuwd waar ze te vinden zijn? Dat lees je in het artikel!

Als eerst gaan we naar Frankrijk. Daar vinden we dit paleis van een boomhut in Sexcles. In deze prachtige boomhut is plek voor 4 personen. In de winter is dit ook een perfecte overnachting, aangezien de boomhut dan lekker wordt verwarmd. De boomhut is zo gebouwd dat het net lijkt of het uit een film komt, erg tof!  Een overnachting ligt rong de €120 per nacht.

Dan reizen we helemaal naar Atlanta, in de Verenigde Staten. De boomhut heeft drie kamers die worden verbonden met bruggen. Daarnaast is de boomhut ontzettend sfeervol ingericht en vind je overal lichtjes. Buiten heb je een klein terras, met een hangmat om het geheel af te maken. Dit is een van de meest populaire verblijven van Airbnb, waar je ook zeker wat voor betaald. Denk aan zo’n €345 per nacht!

Dan gaan we naar Helston, in het Verenigd Koninkrijk. Een stuk kleiner maar zeker niet minder mooi. In deze boomhut heb je prachtig uitzicht op het platteland en de zee. De boomhut heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een gezellige woonkamer, waar je heerlijk tot rust kunt komen. Je betaald zo gemiddeld €122 per nacht.

Dan gaan we weer terug naar Frankrijk. Hier vind je een prachtige boomhut/kasteel, in Nojals-et-Clotte. Dit is een ontzettend grote boomhut, waar jij je zeker zult vermaken. Je vindt hier een prachtig tweepersoonsbed, een Italiaanse douche en wastafel. De inrichting heeft Oosterse sferen met keizerlijke antiek uit Azië. Van mei tot september kun je gebruik maken van een verwarm zwembad en een Jacuzzi op je terras. In de omgeving is erg veel te doen, dus dit is zeker een ideale plek. De prijs ligt rond de €240 per nacht.

Voor de laatste boomhut blijven we in Frankrijk, te vinden in Joncherey. Dit is een boomhut zonder water of stroom. Hier geniet je dus optimaal van alle rust en de omgeving. De woonkamer bevindt zich apart van de slaapkamer. Voor de slaapkamer moet je over de brug naar de bol, waar je een moderne slaapkamer vindt waar je goed naar de sterren kunt kijken. Wat wil je nog meer? Voor een overnachting betaal je rond de €160.

Welke is jouw favoriet? 

10 thoughts on “Travel: 5x Airbnb boomhutten

  1. Geniaaaaal dit! In een boomhut slapen is echt leuk, haha. Ik heb in Thailand in de jungle vorig jaar ook in een boomhut overnacht en dat was zo ontzettend tof. 🙂 Ik vind van de boomhutten hierboven vooral de laatste twee heel gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *